Ejendomsmægler eller sælger søges til Nybolig Landbrug Holstebro-Viborg i Holstebro

Vi har travlt og mangler derfor en ny ejendomsmægler. Vil du med på holdet hos Holstebros største mæglerforretning? Så er chancen der nu!

Vi søger en ejendomsmægler eller en med interesse for branchen til vores mæglerforretning i landbrugsafdelingen. Har du interesse i at arbejde i vores branche, går du op i ordentlighed og er du troværdig, lærenem, fagligt kompetent, har du gennemslagskraft og ambitioner, så har vi jobbet til dig.

Dine kvalifikationer

Du må meget gerne have rødder i landbruget eller kendskab til livet på landet. Du skal have gennemslagskraft og et stort personligt drive. Du skal være troværdig og imødekommende og god til at skabe og vedligeholde relationer. Det er der, vi gør en forskel.

Som ejendomsmægler/sælger hos os skal du tænke salg, kommission, opfølgning og gode kundeoplevelser i alle dine aftaler. Du skal trives med at have mange bolde i luften, og skal nok få den rette backup af vores dygtige sagskoordinatorer. Det gør heller ikke noget, hvis du kan lide at sætte dig ambitiøse mål. Vi går efter at være den bedste i vores branche.

Vi forventer også, at
· Du er ejendomsmægler eller har interesse i at arbejde i vores branche og på sigt blive det.
· Du har en baggrund med kendskab til landbrug og livet på landet.
· Du er nysgerrig og parat til at lære nyt.
· Du vil være med til at have det sjovt, selvom der er fart på.

Et udfordrende og alsidigt job
Du kan koncentrere dig om at være en rigtig dygtig mægler/sælger. Vi har gode kræfter til både sagsbehandling, markedsføring og alt det andet. Det betyder, at du som ejendomsmægler hos os, vil opleve, at du kan skabe rigtig gode resultater sammen med resten af teamet.

Vi tilbyder
· Et job med primær fokus på salg og kommissionering, for den rette profil.
· Et team af dygtige og dynamiske kollegaer.
· En god løn, der afspejler dine resultater samt god pensionsordning, sundhedsforsikring m.m.
· Frihed under ansvar.

Er du interesseret?

Send din ansøgning til Thomas Lykkeberg tlx@nybolig.dk
Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at ringe på tlf.: 2053 4096. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt. Der vil løbende blive afholdt samtaler, så tøv ikke med at sende din..

Download stillingsopslaget

Nybolig er en af landets største ejendomsmæglerkæder. Vi består af godt 220 ejendomsmæglerforretninger, der tilsammen udgør en landsdækkende kæde af specialister inden for formidling af privatboliger og landbrug. Nybolig er en del af Nykredit Mægler A/S, som er 100% ejet af Nykredit. 

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.