Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Harrestrupvej 147
Kildegården
2740 Skovlunde

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 11.400.000
Areal ha 1,0
Udbetaling 570.000
Sagsnummer 27400864
Gem Gemt
 • Boligareal
  412 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  3/9
 • Byggeår
  1875
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  1,0
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  1.000 m²

Firlænget gård med to moderne boligenheder, anneksbygning og mulighed for hestehold

Midt i en af Skovlundes hyggelige haveforeninger omgivet af den smukke grønne natur langs Harrestrup Å ligger denne pragtfulde lystejendom, Kildegården, som både byder på en charmerende, firlænget gård og på en lade med mulighed for hestehold. Gården er velegnet til flere generationer og rummer to store, separate boliger, der er grundigt moderniseret med sans for både kvalitet og æstetik - og som begge tilbyder tre værelser og et opholdsmiljø med enestående lysindfald. Hver bolig har sin egen hyggelige og pænt anlagte have på cirka 1.000 kvadratmeter, og i forbindelse med laden ligger en stor, åben mark, hvor der oplagt kan anlægges en hestefold. Laden indeholder blandt andet tre stalde, en garage og et værksted. Dertil kommer ejendommens disponible rum med mange spændende anvendelsesmuligheder - her er der indrettet flot gildesal med eget toilet. Som en ekstra bonus er rummelig anneksbygning med badeværelse og køkken samt stue og 2 værelser.

Gården daterer sig tilbage til år 1875, og med pudset murværk, høj tagrejsning og fine sprossevinduer emmer den af landlig charme. De fire længer omkranser en skøn gårdsplads, der er anlagt som en læfyldt gårdhave, hvor der hurtigt bliver behageligt lunt. De to lyse, separate boligenheder fordeler sig begge på to etager og måler henholdsvis 212 m2 og 200 m2. Og der er tale om harmoniske og rummelige boliger, som efter en gennemgribende og velgennemtænkt renovering giver jer høj æstetisk kvalitet, der kombinerer historiske detaljer som blotlagte loftsbjælker med moderne komfort som strømlinede køkkener og stilfulde materialevalg fra øverste hylde.

Den ene bolig har en stue med olielakerede hårdttræsgulve, store ovenlysvinduer og dobbelte terrassedøre ud til den grønne have. Den anden kan præsentere et køkken-alrum med et bredt, østvendt panoramavindue og billedskønt udsyn til en bindingsværkslænge og en idyllisk havedam. Ved havedammen ligger desuden en dejlig, solrig træterrasse. Særligt om vinteren kommer I til at bo meget fredeligt. Om sommeren er her et hyggeligt liv i foreningen, og I kan altid spadsere ned til købmanden rundt om hjørnet. Både Vestskoven og Skovlunde S-togsstation ligger inden for kort cykelafstand, der holder HT-bus for enden af vejen, og i bil kan I nå det indre København på en halv time.

Denne ejendom skal opleves, og vi giver gerne en fremvisning. Kontakt Nybolig for mere information.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.