Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Thorsmosen 18
Annisse Nord
3200 Helsinge

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 5.495.000
Areal ha 3,2
Udbetaling 275.000
Sagsnummer 49010636
 • Boligareal
  170 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1829
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  3,2
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  302 m²

Moderniseret og renoveret landejendom med udsigt, fred og ro.

Flot landejendom beliggende i fredelige og naturskønne omgivelser mellem Helsinge og Hillerød. Ejendommen ligger et stykke nede ad privat fællesvej, her er ingen generende trafikstøj, man er omgivet af marker, og her er det skønneste dyreliv.
Ejendommen er bygget i vinkel med stor sydvendt gårdsplads direkte til have og egne græsmarker. Stor staldbygning med ældre hestestald og hobbyrum/disponibelt rum, samt loft herover med mange muligheder.
Her er ca. 3 HA med græsarealer, lille mose og buskads område som tiltrækker vildtet. Jordtillinggende er ideelt for jagtinteresserede, og til hestehold, med gode muligheder for anlæg af folde og ridebane.
Bygningerne fremstår udvendigt i god stand, facade er ordnet, ligesom tag, vinduer og træværk er løbende fornyet og vedligeholdt.

Ejendommen opvarmes med jordvarme.

Ejendommen er indrettet med entre, stort landkøkken, hvide elemnter fra HTH, et dejligt samlingspunkt midt i huset, hvor der er god plads til alle. Lys stue med trægulv og udgang til haven. Bryggers/fyrrum, værelsesafdeling med 2 store værelser og stort nyere badeværelse. Fra Køkken/alrum er der trappe til 1.sal indrettet med forældre soveværelse og eget nyere badeværelse. Hyggelig stue i åben forbindelse til stort alrum med udgang til vestvendt balkon. Godt børneværelse/gæsteværelse med dejligt lysindfald.

Lyse trægulve i stue og værelser, hvide vægge og lofter. Gulvvarme i hele stueetagen. Sprossede vinduer og veluxvinduer, tegltag og kviste udført med zink. God kvalitet og materialer og stil.

Nær villakvarteret Annisse Nord, samt skole og institution. Tæt ved cykelsti og bus til Helsinge. Her er 2,5 km. til Helsinge Rideklub, og København er ca. 45 minutter i bil herfra.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: