Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Store Havelsevej 74
Ølsted
3310 Ølsted

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 4.195.000
Areal ha 1,7
Udbetaling 210.000
Sagsnummer 1231949
Gem Gemt
 • Boligareal
  129 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1918
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  1,7
 • Prishistorik
  -6,7%
 • Driftsbygninger
  75 m²

Nordens Bjerg, 360 graders udsigt over ormrådet

Denne ejendoms beliggenhed er helt unik, det kan der ikke være nogen tvivl om. Nordensbjerg, som ejendommen hedder, er beliggende med 360 graders udsigt over området med udsigt over fjord og marker. Lutter skøn og fri natur, som I kan ikke andet end blive bjergtaget af. Afstanden til København er blot 45 min. i bil og der er tæt til Ølsted, hvor der er skole, gode indkøb og tog/bus.

Allerede når I ankommer og står ved vejen, kan I nyde dette skønne sted, hvor hovedejendommen, som er fra 1918, i nyere tid er smagfuldt og tidsløst moderniseret, så boligen fremstår i god stand såvel inde som ude. Pudsede facader, hvide sprodsede Dannebrogsvinduer og sorte tagsten udgør de fine udvendige rammer. Indenfor bydes der på: En hyggelig entre, 2 skønne stuer, som kan anvendes som spisestue og opholdsstue. Den ene stue har brændeovn og udgang til terrasse, hvorfra der er fri udsigt over området og smukke solnedgange kan nydes her. Endvidere værelse eller stue, hvorfra der er udgang til udestue. Stuerne har lyse gulve og hvide lofter. Pænt køkken, badeværelse og baggang som har udgang til gårdhaven og trappe til 1.sal. På 1. salen er der stue/værelse samt soveværelse og et flot nyere badeværelse fra 2013. I kan nyde en kop kaffe eller middagen i det hyggeligste gårdmiljø, som forbinder hovedhuset og de øvrige bygninger.
De tilhørende bygninger er ligeledes i fin stand og de har mange anvendelsesmuligheder. Via den nyere udestue kan I fra hovedhuset komme til længebygningen, hvor der er stue og alrum/køkken samt badeværelse. Sælger har tidligere herfra haft ferieudlejning gennem Visit Danmark med god succes. Endvidere stort værksted/udhus med forbindelse til maskinhus/længebygning, som kan bruges til opbevaring, fritidssysler mv. Her er utallige muligheder og nem adgangsmulighed. Endelig et super godt og flot anneks, der er indrettet i 2018 med entre, pænt køkken og badeværelse samt en god hems. Bag herved et godt disp. rum i god størrelse. I indkørslen garage med elport. Udenomsarealerne anvendes til have og med god mulighed for en stor køkkenhave. Fremhæves bør, at I får Jeres egen sø, hvor I kan ro en lille tur og ikke at forglemme, hønsehuset, så I kan få æg fra egen avl.

Vil I bo lidt for Jer selv i skønne naturomgivelser kombineret med de mange muligheder, som ejendommen indbyder til. Ring til os og vi viser gerne ejendommen frem og fortæller jer mere.

Vil du læse mere om mulighederne i vores kommune, så klik på nedenstående links.

Oplev Halsnæs klik her & Vi elsker Halsnæs klik her

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.