Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Søholmvej 35
3480 Fredensborg

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 10.800.000
Areal ha 24,0
Udbetaling 540.000
Sagsnummer 34800948
 • Boligareal
  232 m²
 • Kælderstr.
  56 m²
 • Rum
  2/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1864
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  24,0
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  491 m²

Flot og stilfuld landejendom

OMRÅDET:
I det idylliske Søholm ligger den dejlige ejendom mellem marker og hestefolde. Søholm ligger utrolig naturskønt midt mellem Fredensborg og Humlebæk. Her er trygt og rart og kun ca. 5 min. kørsel til hver af de hyggelige byer med gode institutioner, lækre fødevarebutikker, et væld af sports og fritidsmuligheder både til lands og vands samt verdensklasse-kunst og kulturoplevelser på Louisiana kunstmuseum. Simons Golf Club ligger tæt på ejendommen, ligesom her er nogle rigtig gode hesteejendomme. Øresund nåes på ca. 10 min. i bil og vil man til København tager det max. 30 min. i bil fra man forlader indkørslen.

EJENDOMMEN:
Smuk, harmonisk og præsentabel ejendom beliggende på en fantastisk velpasset grund bl.a. med en lille sø. Ejendommens jorder på ca. 29 ha. er p.t. bortforpagtet, men her er både mulighed for traditionelt landbrug, hestehold samt mulighed for jagt på ejendommen. Bygning 2 har fredningsstatus 5 iflg. Fredensborg kommune.

INDRETNING:
Hovedhuset byder velkommen med hyggelig entré med gæstetoilet og nedgang til kælder. Stemningsfuldt landkøkken med hyggelig spiseplads og udgang til skøn solfyldt terrasse. Stor smuk præsentabel stue med udgang til terrassen. Stueplan'et rummer desuden et godt bryggers samt separat toilet og bad. Første sal byder på en dejlig solfyldt stue med udgang til rummelig balkon med udsigt til "parken" med skønne rhododendronbuske m.v. Desuden er her 2 store værelser og toilet samt et stort soveværelse med "eget" karbadeværelse. Kælderen rummer et par disponible rum og er bl.a velegnet til vinopbevaring eller lign. Til ejendommen hører desuden bl.a. en stor erhvervsbygning med velfungerende kontorafdeling, et stort maskinrum samt et stort præsentabelt disponibelt rumt med et væld af anvendelsesmuligheder til såvel privat som erhvervsmæssig brug. Desuden garagebygning med 2 elbetjente porte samt meget stort værksted. En fantastisk velbeliggende, harmonisk og indbydende ejendom. Ring og bestil en fremvisning!

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

)