Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Hauge Møllevej 4
3550 Slangerup

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 3,8
Udbetaling -
Sagsnummer 1295715
 • Boligareal
  223 m²
 • Kælderstr.
  50 m²
 • Rum
  2/7
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1887
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  3,8
 • Driftsbygninger
  972 m²

Fantastisk landejendom perfekt til hestehold og med uanede muligheder Fantastisk

Drømmer du om din egen hesteejendom som ligger bynært, så bør du tage et kig på Hauge Møllevej 4 - en fantastisk flot og rummelig ejendom med masser af muligheder for den der har idéerne!

Ejendommen er beliggende i "kanten" af Slangerup med få minutters kørsel til alle byens faciliteter. Græse å snor sig gennem den bagerste del af den store parklignende have, hvor børnene har mulighed for at boltre sig i hyggelig mindre skov.
Fra beboelsen er der udsigt til nyindrettede folde og så er der en veldrænet og proffesionel anlagt ridebane.

Stort flot stuehus med utrolig meget plads - indeholdende: Stor præsentabel hall med flot trappe til 1.sal. Lækkert TVIS-køkken med pejs. Stor stue med brændeovn. Fantastisk alrum med stor buet karnap med flot udsigt over haven. Stort værelse. Kontor/værelse. Badeværelse med brus. Bryggers med nedgang til kælder.
1.sal: Stor anvendelig repos. 3 gode og rummelige værelser, det ene med udgang til tagterrasse. Badeværelse med brus. Stort soveværelse med direkte adgang til badeværelse med brus.
Kælder: Gang/disponibelt rum. Vaske-/fyrrum samt en hyggelig gildesal.

Stor og rummelig hestestald med mange bokse med direkte adgang til foldene og ridebanen.

Særskilt stor bygning velegnet til mindre erhverv - her er både toilet- og køkkenfaciliteter, diverse disponible rum som kan anvendes til kontor, frokoststue m.m. og så er der 2 store højloftede lagerrum. En del af 1.salen er indrettet til 2 selvstændige lejligheder(disse er dog ikke godkendt til beboelse), begge med køkken og bad samt stue og soveværelse.

Endelig forefindes yderligere en stor bygning der pt. bruges til opbevaring, her er et meget stort og højloftet rum samt 3 mindre disponible rum.

Alle bygninger incl. stuehus er harmonisk placeret på grunden, hvilket gør adgangen hertil rigtig god og funktionel.

Denne ejendom bør opleves!

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter: