Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Pilevangen 2
Lystrup
3550 Slangerup

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 7,3
Udbetaling -
Sagsnummer 34801111
 • Boligareal
  232 m²
 • Kælderstr.
  154 m²
 • Rum
  1/5
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1989
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  7,3
 • Driftsbygninger
  357 m²

En landejendom i særklasse

EJENDOMMEN:
Flot og yderst velholdt 4-længet landejendom beliggende på en smuk velpasset grund direkte til egen sø med et rigt dyreliv omkring. Ejendommens jorder på ca. 7 ha. er meget velegnet til jagt på råvildt og fuglevildt på grund af den varierende natur med både træer, mark og sø. En del af jorderne er beplantet med juletræer. en anden del er selve Pilevangen. Tidligere blev ejendommen mest brugt som hesteejendom, hvor staldene var fyldt op med heste. Erhvervsdelen er netop ved at blive istandsat med 209 kvm flot værksted med mulighed for kontorer.
OMRÅDET:
I det idylliske Lystrup mellem Slangerup og Hillerød tæt på Uvelse ligger den dejlige ejendom mellem marker, skov, sø og hestefolde. Området er en skøn oase, som byder på mange naturoplevelser året rundt ved søen, markerne eller den nærliggende Lystrup skov. Her er fredeligt og rart og kun ca. 5 min. kørsel til gode indkøbsmuligheder, institutioner. skole og sportsfaciliteter i Slangerupog Uvelse bl.a. med svømmehal og rideklub. Der er desuden kun 30 min. kørsel i bil til Rådhudspladsen i København.

INDRETNING:
Hovedhuset byder velkommen gennem vognporten over den nyistandsatte gårdsplads til hovedhusets entré med badeværelse og trappe til både kælder og 1. sal. Fra entréen er der indgang til den store og særdeles stemningsfulde stue med bjælkelofter, brændeovn og hyggelig samtaleplads i den lyse udsigtskarnap med den smukkeste panoramaudsigt ud over græsarealer, skov og ikke mindst den vidunderlige sø. Fra stuen er der udgang til både en lun og hyggelig overdækket terrasse samt en dejlig udsigtsterrasse ud for karnap'en. Stueplanet rummer desuden et stemningsfuldt og stort landkøkken med stor spiseafdeling og udgang til solfyldt terrasse. Fra terrassen ser man over på den dejlige udsigts-pavilion, hvor måltiderne kan nydes både tidligt og sent på sæsonerne. Fra køkkenet er der indgang til et stort og flot bryggers..Første sal er indrettet med en repos, badeværelse og indgang til 2 separate afdelinger med hver to gode værelser. Det ene værelse har dobbeltdøre til udsigtsbalkon. Kælderen rummer fyrrum samt et par rigtig gode og store disponible rum. Til ejendommen hører desuden en velfungerende stald med 120 kvm på 1. sal samt en stor værkstedsbygning og et stort disponibelt rum med et væld af anvendelsesmuligheder. Overalt fra ejendommen er der den smukkeste udsigt over landskabet. En fantastisk velbeliggende, harmonisk og indbydende ejendom.
Ring og bestil en fremvisning!

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter: