Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Engtoftvej 4
Aaker
3720 Aakirkeby

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.195.000
Areal ha 2,2
Udbetaling 60.000
Sagsnummer 210970
Gem Gemt
 • Boligareal
  169 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/4
 • Byggeår
  1904
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  2,2
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  188 m²

Hyggeligt landsted med 2,2 hektar grund ud til åbne marker

For enden af en lukket vej omtrent fire kilometer syd for Aakirkeby finder I denne charmerende ejendom. Landstedet med 2,2 hektar jord byder på et lyst hovedhus med tre værelser og gode opholdsmiljøer, mens de ydre omgivelser baner vejen for alt fra liberalt erhverv til dyrehold.

Familien kan se frem til at samles i den sydvendte stue, der modtager masser af dagslys. Den rare atmosfære understreges af de synlige bjælker, som også optræder i køkkenet. Sidstnævnte er udført med Svane-elementerne i vinkelform, hvilket giver fin skabsplads og levner rum til en spisekrog. Videre kommer bryggerset, der med håndvask kan fungere som grovkøkken.

Etagen afsluttes af et fyrrum, et badeværelse med gulvvarme og et soveværelse med indbygget skabsvæg. De resterende to store værelser ligger på førstesalen, og de udspringer fra en møblerbar repos. Endelig skal det nævnes, at næsten alle vinduer mod nord og vest er skiftet i 2016.

Længen er todelt, hvor én halvdel er isoleret med et værksted med hejseport, og det er let at koble varme til området. Den anden del af længen fungerer fint som eksempelvis maskinrum. Grunden er hovedsageligt udlagt til græs og giver derfor mange anvendelsesmuligheder.

I forbindelse med huset findes en hyggelig have med smuk udsigt over markerne, som i øvrigt også kan nydes inde fra huset. Haven har et stort drivhus og godt med læ på gårdspladsen.

Tæt på ejendommen findes kyststien, der bringer jer helt tæt på naturen med overskuelig afstand til både skov og Boderne Strand. Fra den stille, lukkede vej skal I samtidig ikke langt for at nå til Aakirkeby med indkøb, skole og idræt. Enten kan bilen få jer frem på godt fem minutter, og er I friske på cykelturen, kan den klares på under et kvarter.

Velkommen til Engtoftvej 4 !

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.