Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Købsaftale underskrevet

Slimmingevej 65B
4100 Ringsted

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 2,1
Udbetaling -
Sagsnummer 12011154
Gem Gemt
 • Boligareal
  296 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/7
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1980
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  2,1
 • Prishistorik
  -12,8%
 • Driftsbygninger
  1.011 m²

Charmerende landejendom til den hesteglade familie

Nu kan I leve skønt i denne charmerende landejendom, der står blandt natur og marker midt imellem Ringsted og Køge. Tag familien med på landet og bo bekvemt med 296 kvadratmeter bolig i halvandet plan og 2,13 hektar land, plus en stor lade/lagerhal på hele1.000m2 med lagerreoler, men evt. også ideal til ridehal.

Huset med den nymalede facade og det stråtækte tag præsenterer sig velholdt, og I vil hurtigt kunne finde jer godt til rette indenfor, hvor hele fem værelser, to stuer, et køkken-alrum, to badeværelser med brus, et bryggers, et viktualierum og et lille walk-in-skab er til jeres rådighed.

Lad bare som om I er hjemme i de lyse stuer, hvor gennemgående franske døre bidrager fordelagtigt til den rare atmosfære, eller saml familien til fælles madlavning i det pæne køkken med den kantede kogeø. Bevæger I jer ovenpå, har I fornøjelsen af at gå til ro på et af de fire store værelser, ligesom badeværelset med dobbelte vaske på nyttig vis rummer fælles tandbørstning. I stueplanet har særligt voksne familiemedlemmer gavn af et særskilt værelse med nem adgang til husets andet badeværelse og walk-in-skab.

Næsten alt kan lade sig gøre i denne omfattende ejendom, men grunden indbyder i særdeleshed til hestehold, idet I finder både hestebokse i den store lagerhal, og fin ridebane, og plads til folde. Den store lagerhal er ligeledes et praktisk supplement til boligen, og I kan med fordel udleve jeres drømme om at have en bilsamling, hjemmeerhverv eller drive et lagerhotel.

De landlige omgivelser er i sig selv en grund til at se nærmere på ejendommen, ligesom Giesegaard Skovene lokker med sin naturrigdom, men beliggenheden byder også på indkøbsmuligheder i de omkringliggende byer, og på bare ti minutter kan I køre til Ringsted for endnu flere af byens glæder.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.