Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Skelbyvej 147
Næsby
4171 Glumsø

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 12,3
Udbetaling -
Sagsnummer 3123774
 • Boligareal
  244 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/7
 • Byggeår
  1900
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  12,3
 • Driftsbygninger
  820 m²

Uforstyrret lystejendom, direkte til Susåen

Ønsker man at bo på landet, så er her en ejendom hvor de fleste ønsker kan gå i opfyldelse. Hvad enten det er hobby landbrug, dyrehold, jagtret, fiskeret eller at man bare ønsker at være helt sig selv og ikke kunne se andre ejendomme - så skal man ikke lede længere! Ejendommen ligger i Susådalen ca. 10 min. syd for Sorø og har en skøn udsigt over Susåen.

Stuehuset er opført i år 1900 i røde mursten og har i dag et sort eternittag. Forbrug af både varme og el på ejendommen er meget tilforladeligt, da opvarmning af via jordvarme samt at der er et solcelle anlæg. Derudover kan der suppleres via brændeovn i stuen. Af gode detaljer ved ejendommen skal bl.a. nævnes mange bolig kvm. parklignende have, gode udhusbygninger, fantastisk udsigt, pæn stand, uforstyrret beliggenhed.

Stuehuset er i 1½ plan og indeholder: Dejlig stor åben entré hvor der er god plads til overtøj samt at få fodtøjet af. Herfra er der adgang til et badeværelse med en god bruseniche. Spisekøkken i pæne hvide elementer og med god spiseplads. I stueplan er der 2 stuer med stort åben forbindelse imellem sig samt en udestue med gulvvarme. I stuerne er der god plads til både sofagruppe og et stort spisebord, hvis man har mange gæster, samt udgang til sydvendt terrasse. Derudover er der et godt stort bryggers med plads til vaskemaskine og en masse opbevaring. Fra bryggerset er der udgang til gården.
På 1. sal er der et stort repos, hele 5 værelser hvor det ene har eget bad og toilet. Et andet har egen lukket altan, hvor hele vinduespartiet kan åbnes op.

Der er andre rigtig gode bygninger på ejendommen, som er ideelle til en masse forskellige slags hobbyer som er lidt pladskrævende.

Haven er et kapitel for sig. Den er flot og velholdt og ja, nærmest parklignende. Der er store flotte træer samt en sø.

En unik ejendom som fortjener at blive set!

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.