Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Barkemosevej 7
Øster Stillinge
4200 Slagelse

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.795.000
Areal ha 2,8
Udbetaling 140.000
Sagsnummer 3157295
Gem Gemt
 • Boligareal
  265 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/4
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1900
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  2,8
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  186 m²

Velholdt landejendom mellem Kirke Stillinge og Øster Stillinge

I smukke, naturskønne omgivelser mellem Kirke Stillinge og Øster Stillinge finder I denne velholdte landejendom, som er det perfekte valg for jer, der ønsker god plads og måske går med drømmen om hestehold, da alle faciliteter findes her.

Huset fremtræder nydeligt med hvidmalet facade og mørkt tegltag fra 2006. I samme år er garagen opført ligeledes med tegltag og hvid facade, så den æstetisk passer sammen med stuehuset. Garagen giver jer plads til både at have bilen stående, ligesom der er to rum, hvor der i det ene er eltavle og klargjort til pillefyr, mens der i det andet rum er klargjort til badefaciliteter. Foruden garagen er der en mindre lade til opmagasinering, og endelig en stald på 90 m2. Herinde finder I to hestebokse, to løsdriftsbokse med egen udgang, og så er der naturligvis også rum til opbevaring. Alle disse ting er placeret på den 2,8 hektar store matrikel, som er udlagt med haveareal, vandrefold, ridebane som er fra 2016 med hegn og lys, og til sidst er den nordlige del af jorden på omtrent en hektar brakjord ideel til produktion af hø.

Stuehuset har hele 265 m2 fordelt over halvandet plan. Stueetagen inkluderer et rummeligt bryggers, et badeværelse, fire disponible rum, et køkken og en skøn stue. I køkkenet får I varme under gulvet, og de hvide køkkenskabe og skuffer fremtræder nydeligt med sort bordplade i kontrast. På førstesalen mødes I af tre værelser, som alle har en fin størrelse og til sidst endnu et badeværelse.

Udenfor tilbringes de lune sommerdage i jeres have, hvor de høje kastanjetræer skaber charme og karakter. Afslutningsvis skal beliggenheden fremhæves, da I bosætter jer I naturrige omgivelser, men samtidig når I både skole, daginstitution og indkøb indenfor kort afstand.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.