Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Bildsøvej 88
Kelstrup
4200 Slagelse

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.598.000
Areal ha 1,6
Udbetaling 130.000
Sagsnummer 3156979
Gem Gemt
 • Boligareal
  200 m²
 • Kælderstr.
  18 m²
 • Stue/Vær
  4/8
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1909
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  1,6
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  1.155 m²

Skønt landsted med gode udbygninger nær Stillinge

Hvis I drømmer om et landsted med utallige muligheder, så kig forbi Bildsøvej 88 i Kelstrup. Her byder den ca. 1,6 hektar store grund på en rummelig villa og flere udbygninger med masser af lagerplads. Samtidig er I placeret tæt på Stillinge med alt, I har brug for.

I finder skønne familierammer i villaen, hvor køkkenet byder sig til med god arbejdsplads. I åben forbindelse herfra kommer I ind til den første af i alt fire stuer. Denne ligger en suite med de næste to stuer, hvilket skaber et smukt vue gennem huset. Den tredje stue i rækken står med en brændeovn og åbner videre op til den sidste stue. Alle rummene nyder et smukt lysindfald fra vinduerne, der er orienteret mod markerne. Stueplanet afrundes af et badeværelse og et bryggers, inden I når førstesalens fire værelser. Her indretter I jer let, mens et stort disponibelt rum giver mulighed for at sætte eget præg på boligen. Endeligt findes et kælderrum.

I flytter ind på et nedlagt landbrug, hvilket giver sig til kende med længerne, som omkranser gårdarealet. Her får I flere mulighedsrige udbygninger til brug såsom lade, lager, værksted eller andet. I kan kort sagt udnytte pladsen lige efter jeres drømme og ønsker. Hertil kommer en nydelig have, hvor I både har masser af plads på plænen samt prydende beplantninger, som skaber en hyggelig stemning.

På adressen er I helt nær den lille landsby Kelstrup, hvor I finder et forsamlingshus, mens I samtidig kommer let og hurtigt til Stilling mod nord. Børnene har én kilometer lige ud ad en sikker cykelsti fra hjemmet til Stillinge Skole, og lidt længere inde i byen finder I også indkøb. Samtidig er I dejligt nær kysten ved Kongsmark Strand, hvor I kan skabe solrige familieminder.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.