Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Bredholtvej 6
Landsgrav
4200 Slagelse

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.995.000
Areal ha 3,7
Udbetaling 150.000
Sagsnummer 3157255
Gem Gemt
 • Boligareal
  167 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/3
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1877
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  3,7
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  160 m²

Velplaceret og velholdt fritidslandbrug

Knap én kilometer fra byskiltet til Slagelse kan I flytte ind med familien såvel som hestene - og i flotte rammer. Hovedhuset er løbende istandsat de seneste ti år, og det ses tydeligt gennem de moderne designvalg. Tilmed er planløsningen fleksibel, så I kan tilpasse antallet af værelser efter jeres behov.

I får det bedste fra to verdener. Takket være grundens 3,7 hektar bosætter I jer i naturskønne omgivelser. Samtidigt er byens summende liv inden for cykelafstand, hvortil stisystemer endda fører jer sikkert derhen, hvad end det er turen til skole, daginstitution eller indkøb.

Ejendommen toner frem med to bygninger. Den ene præsenterer sig med en hvid facade, rødt tag og vinduer fra 2010. Det er her, familien indlogerer sig. Den anden bygning rummer et godt værksted og en stald, hvor hele tre gangere kan bo i hver deres boks, mens folden venter udenfor. For nuværende bliver den øvrige jord forpagtet af den lokale landmand, men I kan vælge at inddrage de cirka to hektar af grunden til ekstra indhegning.

Selve boligen fremstår indvendigt med et moderne interiør. Køkkenets hvide, udskårne fronter matcher omgivelserne til fulde, og i både de to stuer en suite og soveværelset breder det pæne gulv fra 2020 sig med en elegant, rød tråd.

Stueplanet indeholder også et hvidt flisebadeværelse med kar, og i nærheden gemmer bryggerset sig under trappen, som prydes af rå murstensvægge. Herfra ledes I til første sal, hvor endnu et gulv fra 2020 udfolder sig i et sildebensmønster. Det gælder for hele etagens åbne areal, som I kan indrette til værelser eller en stue af proportioner. Mulighederne er mange.

Slutteligt gør flere hyggelige zoner det til en oplevelse af udforske haven. Uderummet er især optimalt til jer med grønne fingre og præges af smukke træer og græsarealer.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.