Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Ny pris

Kirkerupvej 44
Kirkerup
4200 Slagelse

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.648.000
Areal ha 3,1
Udbetaling 185.000
Sagsnummer 3155895
Gem Gemt
 • Boligareal
  306 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/8
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1891
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  3,1
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  363 m²

Historisk landejendom ved Sørbymagle

Har I altid drømt om at bosætte jer på en landejendom, som emmer af historie? Så kom til Kirkerupvej 44 nær Sørbymagle, hvor den tidligere Kirkerup Mølle er blevet ombygget til beboelse. Her får I hele 306 m2 velrenoveret bolig på tre hektar jord, som er oplagt til dyrehold.

Huset præsenterer sig flot og har facader både i tilhuggede granitmarksten samt den oprindelige teglstensfacade fra 1890, mens resten af bygningen er totalrenoveret fra 1996. Således står boligen velholdt med ludbehandlede fyrretræsgulve og en moderne indretning, hvor I over to etager får et dejligt køkken, en stor stue og fire regulære soveværelser samt flere rum, der kan finde god anvendelse. Hertil kommer badeværelser på begge etager, vaskerum og bryggers, og endelig en stemningsfuld vinterhave.

Køkkenet fremstår indbydende med plads til fælles madlavning. Rummet åbner op til spisestuen gennem franske døre, og forbindes herfra med den store stue, som nyder et skønt lysindfald. Fra køkkenet er der udgang til den flotte vinterhave, hvor de store glaspartier synes at nedbryde skellet mellem inde og ude, og giver jer et skønt kig ud i haven.

Den store grund giver oplagte muligheder for dyrehold som fritidslandbrug eller hestehold, som får gode forhold med de grønne arealer og den store ladebygning, og her er i forvejen et dejligt dyreliv på den fredelige grund, hvor fasanerne passerer forbi den solrige terrasse. I får desuden en god værkstedsbygning, som sælger har brugt til tømrerværksted.

Beliggende på Kirkerupvej 44 kan I nyde det landlige liv, hvor byerne er tilpas langt væk til, at jeres stjernehimmel lyser helt op og på vinternætter er her endda mulighed for at se nordlys. Samtidig er I placeret tæt nok på Sørbymagle til at indkøb, daginstitutioner, idrætsfaciliteter og Hvilebjergskolen hurtigt nås, mens de ældre børn let kommer til skolerne i Slagelse.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.