Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Longvejen 3
Drøsselbjerg
4200 Slagelse

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.995.000
Areal ha 6,7
Udbetaling 100.000
Sagsnummer 31571091
Gem Gemt
 • Boligareal
  93 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/3
 • Byggeår
  1850
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  6,7
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  334 m²

Nedlagt landejendom med 5,1 hektar jord i Drøsselbjerg

Drømmer I at bo i et charmerende bondehus omkranset af marker og en idyllisk stemning? Så skal I tage en tur forbi Longvejen 3 i Drøsselbjerg nord for Slagelse, hvor I finder denne skønne landejendom. Foruden stuehuset med blandt andet to stuer, et køkken og et værelse får I gode udbygninger med flere disponible rum, en nyere maskinhal og 6,6 hektar jord. Velkommen til.

For enden af den lange indkørsel møder I den charmerende ejendom fra 1850 med sort bindingsværk, hvide tavl og det stemningsskabende stråtag, som fuldender stilen. Rundt om huset breder de omkringliggende marker sig, som udgør en udsøgt baggrundskulisse.

Indenfor kan I se frem til den hyggelige dagligstue, hvorfra den formidable udsigt til de langstrakte marker udfolder sig fra vinduerne. Her kan I samle familien til afslappende stunder i sofasektionen, mens den tilstødende spisestue rummer langbordet. Bagerst ligger køkkenet, som har en god størrelse, og ønsker I at modernisere rummet, er der rig mulighed for at skabe jeres drømmekøkken herude.

Endvidere råder huset over et værelse med indbygget skab, et badeværelse og et stort bryggers. Dertil kommer udbygningen med hele fem disponible rum, hvor kun fantasien og jeres behov sætter grænser for anvendelsen. Endelig får I den store maskinhal med solpaneler til el.

Sommerens solrige dage kan nydes i den smukke have og på den lukkede gårdsplads, og næsten uanset hvor på grunden I befinder jer, vil I kunne betragte vuet og den landlige idyl.

I bosætter jer først og fremmest midt i den skønne natur, og fem minutters gang fra adressen kan I hoppe på bussen. Bilen bringer jer til indkøb på fem minutter, og i Kirke-Helsinge finder I både skole og pasningstilbud.

Er det her jeres drømmehjem? Så kontakt os for en fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.