Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Købsaftale underskrevet

Mosevangen 4
Skovsø
4200 Slagelse

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 3,5
Udbetaling -
Sagsnummer 3157117
Gem Gemt
 • Boligareal
  150 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/4
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1877
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  3,5
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  0 m²

Landejendom med exceptionel beliggenhed i naturskønne omgivelser 2 min fra Slagelse

Med en fantastisk smuk beliggenhed i idylliske omgivelser tæt på Slagelse, på ikke mindre end 3,5 hektar, finder I denne skønne landejendom på hele 340 etage kvadratmeter fordelt i halvandet plan, som løbende er moderniseret. Her er mulighed for hestehold på grunden og i forbindelse med stuehuset er en stor tilbygning, som er klargjort og indrettet til bolig kvadratmeter, da ejer har istandsat denne. Tilbygningen er ejer ved at undersøge muligheden for, at få godkendt til bolig ved kommunen, hvorfor der potentielt er 270 kvadratmeter bolig. Ejendommen er derfor oplagt til både 2 families bolig, men også en fantastisk ejendom for den store familie som har brug for plads.

Ejendommen er skjult fra vejen, så I ligger ugeneret og beskyttet af alt den omkringliggende natur. I vil opleve et rigt dyreliv med jævnlige besøg af rådyr i haven og fiskehejren og andre fugle ved den lille sø i haven. Fra den store terrasse, kan I nyde udsigten omkring jer med marker og skov og indhegnede folde, hvis I ønsker hestehold. Hertil får I en stald med syv bokse, et stort værksted, garage og en lade.

Det første der møder jer er det flotte hovedhus med stråtag. Indenfor får I glæde af et hyggeligt køkken med fritlagte loftsbjælker, en induktionskogeplade fra 2018 samt en ovn og opvaskemaskine fra 2019. I forlængelse af køkkenet finder I en spisestue og modsat er en større stue med lækre plankegulve i fyrretræ.

Dernæst er det flotte badeværelse med badekar og en muret bruseniche. Stueplan afrundes af et værelse, og på førstesalen finder I yderligere to af disse, et gæstetoilet samt en møblerbar repos. I tilbygningen, der er renoveret i 2017, er der et gæstetoilet, et bryggers, et disponibelt rum med pillefyr, to store stuer, to værelser samt et badeværelse.

I bosætter jer med nem tilkørsel til motorvejen samt med nem adgang til offentlig transport, da bussen til både Slagelse og Ringsted stopper ca 300 meter fra ejendommen. I finder både daginstitution, skole samt indkøb i Slagelse, som også indeholder byliv.

En ejendom, der skal opleves. Book en fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.