Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Skalsbjergvej 20
Sludstrup
4200 Slagelse

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 4,2
Udbetaling -
Sagsnummer 3157145
 • Boligareal
  145 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/6
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1905
 • Grundstørrelse Ha
  4,2
 • Driftsbygninger
  147 m²

Landejendom med muligheder i naturrige omgivelser

Ønsker I at bygge jeres helt egen drømmebolig på en stor landlig grund, eller bliver I ikke skræmt af at skulle ligge lidt kærlighed i en villa, der trænger til det? Så er denne landejendom i Sludstrup nær Slagelse lige noget for jer. Her får I knap 4,2 hektar grund, der består at skønne græsarealer, en garage og diverse udhuse samt et hovedhus på 145 m2 fordelt i halvandet plan.

Med adresse på Skalsbjergvej 20 får I en ugeneret beliggenhed for enden af en lukket vej og med naturen som nabo. Området byder ligeledes på flere rekreative skove, hvor I både finder shelter, bålplads og en hundeskov. Alle hverdagens fornødenheder såsom indkøb, daginstitution, skole og idrætsfaciliteter har I i Slagelse, der ligger omkring fem kilometer væk.

Naturgrundens anseelige areal skaber masser af muligheder for jer, der trives med et aktivt udendørsliv. Her er det kun fantasien, der sætter grænser for hvordan I vil udnytte disse - om der skal anlægges selvforsynende grøntsagshave, holdes dyr eller om det skal forblive et smukt park-agtigt areal med høje træer og vidtstrakte græsplæner, er helt op til jer.

Hovedhuset er fra 1905 og fremstår funktionelt og brugbart, hvis I løbende vil istandsætte. Med hænderne skruet rigtig på, kan I hurtigt skabe noget nyt og sætte jeres eget præg, mens boligens mange kvadratmeter samtidigt gør det nemt at tilpasse hjemmet til enhver families behov.

Indenfor får I en stueetage med køkken-alrum og stue i åben forbindelse, fire værelser, et praktisk bryggers, et disponibelt rum samt et badeværelse. Fra stuen har I også adgang til en udestue. Huset afrundes af en første sal, hvor en gang leder jer videre til yderligere to værelser.

Ser I også potentialet? Så ring og få en fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.