Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Vedbynørrevej 4
Vedbynørre
4200 Slagelse

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 16,5
Udbetaling -
Sagsnummer 3155498
 • Boligareal
  288 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/9
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1897
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  16,5
 • Driftsbygninger
  1.532 m²

Stort fritidslandbrug med mange muligheder tæt på Slagelse

Denne nydelige ejendom med status af fritidslandbrug ligger og breder sig for enden af en markvej lidt udenfor Slagelse. Med til landbruget hører skøn have samt seks ha fredskov, syv ha agerjord og gode udbygninger med plads til dyrehold. Det naturskønne område har et rigt dyreliv - ideelle rammer for en tur ud under åben himmel, når du trænger til at lufte børn, hunde eller løbesko. Trelleborg Golfklub ligger også lige rundt om hjørnet, mens Slagelse kan nås enten med bus, bil eller cykel, når du har behov for at tage del i bylivets fortræffeligheder. Blot fem minutter væk kan du køre på motorvejen, der fører videre ud i verden.

Hovedhuset ligger i en vinkel bestående af to bygninger, der forbindes af en stor, skøn udestue med glaspartier fra gulv til loft og udgang til overdækket terrasse. I den ene bygning har du i stueplan seks disponible rum med mange anvendelsesmuligheder samt en boligdel med et rummeligt køkken og et badeværelse. En trappe fører op til førstesalen med to værelser og en stue med sorte, fritlagte bjælker. En planløsning, der kan fungere som en selvstændig boligenhed eller eventuelt til erhverv, hvis der er ønske om dette. På den anden side af udestuen møder du bygningen med den største boligenhed bestående af fire værelser, to stuer, køkken-alrum og badeværelse i stueplan, mens førstesalen også her byder på to værelser og en stue. I denne stue, som også nyder godt af de charmerende, fritlagte bjælker og den skønneste udsigt ud over det åbne landskab, kan du på kølige dage lune dig ved den knitrende ild i brændeovnen. Desuden findes en hems.

Virkelig skønt landbrug med mange muligheder for bolig, erhverv og dyrehold i skøn forening. Kontakt os for en fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter: