Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Hulbyvej 48
Ved Korsør
4220 Korsør

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 4,1
Udbetaling -
Sagsnummer 3163851
 • Boligareal
  204 m²
 • Kælderstr.
  32 m²
 • Stue/Vær
  1/6
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1877
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  4,1
 • Driftsbygninger
  1.735 m²

Skøn landejendom med flot stuehus i Hulby

Muligheder finder I mange af på denne skønne landejendom i Hulby. Den består nemlig af to selvstændige boliger, flere udhuse, hvoraf to af dem er rummelige haller, samt en dejlig have. Dette giver jer de perfekte rammer til den store familie, hobbyen, et bosted, liberalt erhverv eller måske endda hestehold.

I de tre længer nær stuehuset er der flere disponible rum og en lejlighed i halvandet plan med et køkken, en stue, tre værelser og et brusebadeværelse. Der er også to lyse, isolerede og opvarmede gildesale med plads til 100 mennesker. Endeligt får I to haller i god stand. Den ene er med et opvarmet værksted og autolift samt et rum med naturlig ventilation, som tidligere har fungeret som svinestald. Den anden bliver brugt som maskinhal, og lastbiler kan snildt køre rundt om bygningerne.

Ejendommen er løbende vedligeholdt og opvarmet af et Baxi-pillefyr. I 2012 blev der lagt nyt tag på stuehuset, mens et herligt orangeri med vand og strøm blev opført i 2014. Senest blev stuen udvidet og isoleret i 2018, hvor der også blev lagt nye gulve og udskiftet en terrassedør.

Hovedhuset på halvandet plan har en lys og venlig atmosfære. Et alrum med både HTH-køkken, trægulve og den store stue har både udgang til en overdækket terrasse og orangeri samt en skøn terrasse. Der er derudover hele tre værelser samt et brusebadeværelse, mens første etage er med to værelser, repos og udsigt til Storebæltsbroen. 1. salen har endvidere et uudnyttet rum med egen udendørs trappe.

Ude venter en lukket have med flere siddekroge. Det er også her, I finder orangeriet, en legevenlig plæne, flere frugttræer samt tæt bevoksning af træer ud mod vejen.

Boligen befinder sig i et hyggeligt landsbymiljø. Blot 250 meter væk ligger der et busstoppested, og flere skoler, daginstitutioner, dagligvarebutikker og motorvejen nås på en biltur på under ti minutter.

Gården udbydes til salg med 4,1 HA jord. Efter ønske kan grunden reduceres eller der kan tilkøbes mere jord. Hektar prisen er fastsat til kr. 160.000. Det er helt op til jeres ønsker og behov.

Book en fremvisning allerede i dag.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.