Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Næstved Landevej 51
4220 Korsør

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 4,0
Udbetaling -
Sagsnummer 3163995
 • Boligareal
  182 m²
 • Kælderstr.
  4 m²
 • Stue/Vær
  2/7
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1922
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  4,0
 • Driftsbygninger
  225 m²

Idyllisk landbrugsejendom i Korsør

Bare fire kilometer udenfor Korsør bymidte i rolige omgivelser, finder I denne nydelige og velholdte landbrugsejendom med en grund på 3,9 hektar med marker så langt øjet rækker.

Den flotte hvide ejendom fra 1922 fik genopfrisket facaden og tilføjet et nyt tag i 2020. Indenfor får I glæde af 182 m2 fordelt på stueplan og førstesal. Hjemmet udfolder sig den nyistandsatte entré fra 2019 med en nydelig trappe førstesalens to værelser og opbevaringsrum.

Fortsætter I dog rundturen i stueetagen finder I yderligere et værelse, der er moderniseret i 2019 og to badeværelser - begge med gulvvarme, muret bruseniche og badekar, mens det andet ligeledes har en muret bruseniche samt vaskesøjle og et disponibelt rum.

Resten af etagen rummer et lyst og tidløst køkken med hvide elementer og rum til en mindre spiseplads. Lige ved siden af køkkenet venter den indbydende stue med et lækkert lysindfald fra dannebrogsvinduerne og plads til bløde møbler. I kan også vælge at tilbringe tid i den skønne udestue med vinduespartier og et gennemsigtigt tag med garanti for stjernehimmel. Slutteligt indeholder huset flere disponible rum i varierende størrelser, hvoraf det største fungerer som et fyrrum.

Udenfor møder I det hyggelig gårdmiljø, som består af en funktionel garage, der også kan indrettes som værksted og en stald med tre store hestebokse samt et rum til opbevaring. Med til den friske landluft hører også en godkendt møddingsplads til markerne med landbrugspligt.

Tæt på by, skov og strand, og alligevel langt til de nærmeste naboer, byder hjemmet på en god beliggenhed med mulighed for at tage skolebussen til skole lige udenfor indkørslen. I kan også cykle til daginstitution, eller tage bilen ind til Korsør for at udforske forretninger og spisesteder.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.