Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Storgårdsvej 8
Sneslev
4250 Fuglebjerg

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.995.000
Areal ha 2,2
Udbetaling 100.000
Sagsnummer 3192237
 • Boligareal
  179 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1877
 • Energimærke
  B
 • Grundstørrelse Ha
  2,2
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  209 m²

Skøn landejendom midt i rolige naturomgivelser

På en yderst fredelig og idyllisk beliggenhed omkring Fuglebjerg mellem Slagelse og Næstved ligger denne skønne landejendom i halvandet plan. Her fornemmes roen på de 2,2 tilhørende hektar jord med mulighed for at opleve et rigt dyreliv på tæt hold på den opvoksende naturgrund.

På trods af den fordragelige placering er der blot ti minutters kørsel til Fuglebjerg, hvor de daglige indkøb kan klares. Byen rummer også skole, daginstitution og et godt foreningsliv til fritidsinteresserne. Omkring en kilometer fra bopælen er nærmeste bustoppested, og ellers tager det under en halv time at nå Næstved og Slagelse i bil.

Boliglandbruget gennemgik tilbage i 2009-2010 en omfattende renovering, hvor alt blev istandsat med undtagelse af taget. Derved fremstår huset meget nydeligt i sin fremtoning og har et naturligt lysindfald gennem vinduerne. Træder I indenfor, er der i entréen en trappe op til førstesalen, som byder på to store, fine værelser.

Tilbage i stueplan møder I yderligere to værelser med en hyggelig stue imellem, der kan indrettes med bløde sofaer til afslappende stunder. Soveværelser har adgang til et lyst badeværelse med hjørnebruser. På jeres tur rundt i huset, finder I ligeledes et større køkken-alrum med fine betingelser for at have et aflangt spisebord stående. Køkkenet præsenterer sig lyst og indbydende med integrerede hårde hvidevarer og masser af plads bag skabslågerne og i skufferne. Fra alrummet er der dør ind til husets andet badeværelse i samme stil som det forrige, ligesom her er indgang til det enorme bryggers med vaskefaciliteter og opbevaringsmuligheder. Er der behov for mere rum, kan I også placere ting i den ene lille længe.

Når den lune årstid indtræffer, kan I slappe af ude på den hyggelige terrasse i gården. Den er overdækket og derfor et perfekt tilholdssted i al slags vejr.

Ring og bestil en fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: