Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Sønder Bjergevej 115
Sønder Bjerge
4261 Dalmose

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 8,2
Udbetaling -
Sagsnummer 3192120
 • Boligareal
  124 m²
 • Kælderstr.
  12 m²
 • Rum
  1/5
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1936
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  8,2
 • Driftsbygninger
  579 m²

Skøn landejendom med 8,2 hektar jord på Sydsjælland

Fantastisk udsigt, frodig have og mulighed for dyrehold er bare noget af det, der følger med denne skønne landejendom i det Sydsjællandske. 8,2 hektar jord og 550 m2 fordelt på tre udhuse giver masser plads til at udleve drømmen om livet på landet, og med et stuehus, der blandt andet rummer hele fem værelser, er her plads til den store familie.

Ejendommen ligger i Sønder Bjerge - cirka ti kilometer øst for Skælskør. Området er kendetegnet ved åbne marklandskaber, og der er da også en imponerende udsigt fra ejendommen ud over de åbne vidder. Knap tre kilometer fra adressen ligger en daginstitution ved siden af Kirkeskovsskolen, der også byder på boldbaner og en idrætshal - mens der er ca. ti minutters bilkørsel til nærmeste supermarked i Dalmose eller Skælskør.

Ejendommen er fra 1936 og fremstår flot. Senest er badeværelse og spisekøkken renoveret i omkring 2010, og der blev samtidig indlagt gulvvarme. I de fleste værelser og opholdsrum ligger originale, afhøvlede plankegulve.

I stueplan ligger det skønne spisekøkken, der har lyse elementer med fyldningslåger og god plads til et godt spisebord. Der er adgang til et spisekammer, og bag køkkenet finder man bryggerset samt boligens badeværelse med en glasafskærmet bruseniche og det ene af de fem værelser, der har indbyggede garderobeskabe. Planets store stue rummer let både spiseafsnit og et sofaarrangement, og man har herfra udgang til en udestue med gulv-til-loft-vinduer, mens de resterende fire værelser er placeret på første sal.

Villaen omkranses af den skønne have, der byder på frugttræer, hyggelige oaser og en havepavillon i glas.

Der er mulighed for eksempelvis at drive virksomhed fra de tre udhuse, hvis det skulle være på ønskelisten, og da stalden er i fin stand, kan drømmen om et mindre dyrehold ligeledes let indfries. 7 hektar jord er i dag bortforpagtet, og forpagteren er interesseret i at fortsætte en aftale herom.

Er det nu drømmen skal opfyldes? Så kontakt os for en fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter: