Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Gierslevvej 6
Løve
4270 Høng

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.865.000
Areal ha 2,2
Udbetaling 95.000
Sagsnummer 3154967
 • Boligareal
  150 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/5
 • Byggeår
  1804
 • Energimærke
  G
 • Grundstørrelse Ha
  2,2
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  350 m²

Trelænget gård med 2,1 hektar jord nær Slagelse

Vi har nu den udsøgte fornøjelse at udbyde denne trelængede gård, som er perfekt til dyrehold. Her får I et stort stuehus, to yderst brugbare udehuse og 2,1 hektar jord. Som prikken over i'et ligger gården i et godt lokalsamfund med alt, hvad I skal bruge i dagligdagen, blot et kvarters kørsel fra Slagelse.

Beliggenheden er super optimal, da I her kommer til at bo tilbagetrukket fra hovedvejen i landsbyen Løve, der både byder på forsamlingshus, børnehave og Løve-Ørslev Skole. Indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter og den lokale bager kan I finde i Høng, som I kan køre til på blot et par minutter. Når I får brug for luftforandring, kan I tage til Slagelse, hvor I kan nyde godt af storbyens mange fordele.

Gården kan dateres helt tilbage til 1804, hvilket vidner om et hjem med sjæl og historie. I stuehuset kan I se frem til 150 velindrettede m2 i ét plan og en uudnyttet førstesal på 100 m2, som I kan istandsætte, hvis det ønskes.

De to gode udhuse er på henholdsvis 180 m2 og 170 m2, hvoraf det ene fik udskiftet tag i 2016. I udhusene er der både mulighed for mindre dyrehold, hestehold og opbevaring eller hvad I nu har af spændende planer.

Stuehusets sociale samlingspunkt er en stor stue, der har en brændeovn og masser af plads til familiehyggen. I det landlige, charmerende køkken-alrum kan I glæde jer over god bordplads til madlavning og et spisehjørne. Herudover byder stueplanet på tre værelser, et bryggers, et gæstetoilet og et cirka fire år gammelt badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Udendørs får I de 2.1 hektar jord til eksempelvis dyrefolde og en skøn have med hele to solrige terrasser til hyggelige grillaftener.

Lyder alt dette fristende? Ring allerede i dag for en fremvisning!

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: