Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Strandvej 29
4270 Høng

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 3,4
Udbetaling -
Sagsnummer 3156991
 • Boligareal
  193 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/6
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1900
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  3,4
 • Driftsbygninger
  507 m²

Stor landejendom i Høng, hvor drømme kan blive til virkelighed

Kom med indenfor i denne 193 m2 store, velholdte landejendom i halvandet plan fra 1900. Her får I 3.3 hektar jord til - blandt andet med plads til hestehold og meget mere i de tilstødende udhuse.

Ejendommen ligger i Høng tæt på offentlig transport til Slagelse i et naturskønt område og i praktisk afstand til både Høng skov, Høng Privatskole, Høng-Hallen og gode indkøbsmuligheder. Et meget skønt nærmiljø at vokse op i for de små. Boligen er ligeledes helt ugeneret og har marker hele vejen rundt så langt øjet rækker, hvilket gør det til det perfekte hjem til jer, der gerne vil bo i ét med naturen ude på landet.

I stuehusets underetage finder man den dejlige stue i forbindelse med køkken-alrummet, et stort badeværelse med kar og bruseafsnit, to værelser, bryggers samt en lys havestue. Førstesalen rummer yderligere tre værelser, en rummelig stue med udgang til en terrasse og et toilet. Fra køkkenet i stueplan er der ligeledes adgang til en overdækket terrasse, ligesom I kan nyde vejret på den store gårdsplads.

Udhusene har masser af potentiale - her er der mulighed for at få det præcis, som I vil have det. Rummene står nemlig helt klar - og det er bare med at komme i gang, da renoveringen allerede er påbegyndt. Der kan eksempelvis laves gildesal, hestebokse, værksted, opbevaringsrum eller hvad I har behov for. Der er også en separat maskinhal med port, hvor der er plads til mange motordrevne køretøjer af forskellig slags.

Så hvis I drømmer om en landejendom, hvor I kan holde dyr og udleve jeres vilde idéer, skal I tage ud og se Strandvej 29.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.