Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Havremarken 8
Kvanløse
4300 Holbæk

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.495.000
Areal ha 4,5
Udbetaling 125.000
Sagsnummer 3326957
Gem Gemt
 • Boligareal
  127 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/5
 • Byggeår
  1887
 • Grundstørrelse Ha
  4,5
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  221 m²

Landejendom i smukke omgivelser med kuperet landskab i Igelsø

Bemærk; ejendommen sælges efter sælgers ønske som nedrivning og derfor er der ikke udarbejdet et energimærke

Drømmer I om et hjem i fredelige og smukke omgivelser med udsigt til åbne, kuperede landskaber, så langt øjet rækker? Så skal I besøge huset på Havremarken 8 i Igelsø syd for Holbæk. Her er der enten mulighed for at istandsætte den gamle, charmerende ejendom eller starte helt forfra med et nybyggeri på den 9.197 m2 store grund med idylliske rammer.

Via den lange indkørsel med træer langs den ene side bliver I ført op til huset fra 1887. Der er ingen tvivl om, at der her er tale om en bolig, som trænger til en del større renoveringer, men det er alligevel svært ikke at blive draget af den sjælfulde ejendom med hvid murstensfacade og mørkegrønne vinduer og døre.

Huset rummer på nuværende tidspunkt en stue og et køkken-alrum, hvor der er god plads til spiseafdeling foran brændeovnen. Køkkenet er opført i træ, ligesom det gamle brændekomfur er bevaret og tilfører rummet en masse charme og historie. I får tilmed to værelser, et bryggers og et badeværelse med brus, mens der også medfølger to store, disponible rum.

De formidable omgivelser med marker og skove giver jer optimale rammer, og haven byder ydermere på en masse hyggelige kroge, to drivhuse, plantekasser og ikke mindst et væld af gamle frugttræer, som forsyner jer med friske lækkerier.

I bosætter jer i et roligt og landligt område omtrent ti kilometer fra Holbæk centrum. Bilen kan i løbet af ti minutter fragte jer til skole og daginstitution, og indkøbene kan klares i Vipperød på under et kvarter. Pendleren får også nem adgang til motorvejen, som ligger blot tre kilometer herfra.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.