Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Hyldegårdsvej 35
Mårsø
4300 Holbæk

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 7.295.000
Areal ha 20,8
Udbetaling 365.000
Sagsnummer 3326745
Gem Gemt
 • Boligareal
  197 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  2010
 • Energimærke
  A2010
 • Grundstørrelse Ha
  20,8
 • Prishistorik
  -6,4%
 • Driftsbygninger
  373 m²

Flot villa med udsigt til Holbæk Fjord og 20 hektar jord

En vidunderlig udsigt til Holbæk Fjord, jagtmuligheder og et flot stuehus venter jer her. Ikke nok med at I kan glæde jer til et moderne hjem, så får I 20 hektar jord og en naturskøn beliggenhed ved Mårsø nær Holbæk.

I de ugenerede, rolige omgivelser får I naturen helt tæt på med rådyr i haven og mulighed for at fiske i jeres eget stykke af Tuse Å, ligesom I har strandret til et stykke jord ved Holbæk Fjord. Børnene kan cykle i skole, og via fjordstien kan I hurtigt komme til Holbæk centrum.På de mange hektar jord kan I have græssende heste, da I også har en stald med seks hestebokse. Tilstødende ligger en lade, og i udbygningen får I et værksted, et badeværelse og hele seks disponible rum i pæn stand med flere indretningsløsninger. Det største har endda køkken og kan anvendes som jagtstue.

Haven præsenterer sig stor og enkel, hvor græsplænen indbyder til leg og terrasserne mod syd, øst og vest inviterer til afslapning.

Ejendommen er designet med tanke for den klassiske byggetradition, der tilskrives Holbæk Skolen Bedre Byggeskik med Ivar Bentsen og Marius Pedersen som arkitekterne bag. Huset imponerer med pudset murværk, sprossede vinduer og buede, zinkbeklædte kviste. Indenfor er der gulvvarme overalt samt Travertin-natursten, egetræ og hvidmalet træ som gennemgående materialer.

Ét af samlingsstederne udfolder sig i den nydelige stue, der, ligesom alrummet på den anden side af de franske døre, har direkte udgang til en terrasse fra 2020. Alrummet går ud i ét med det landlige køkken med hvide, udskårne elementer, som toppes af en bordplade af egetræ og sten. Ved køkkenet kan bryggerset tilgås, mens resten af stueplan råder over et badeværelse og et værelse. Den smukke hall leder til førstesalens tre værelser og et elegant badeværelse med spabad.

Kontakt Nybolig Holbæk for mere information eller en fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.