Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Løserupvej 46
Tuse Næs
4300 Holbæk

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 7.995.000
Areal ha 22,5
Udbetaling 400.000
Sagsnummer 3326428
Gem Gemt
 • Boligareal
  199 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/7
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1932
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  22,5
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  1.225 m²

Udsøgt landejendom ved skov og fjord i Løserup

Med udsigt til skov, fjord og store, åbne marker ligger denne prægtige landejendom, som nu står til salg. Her er tale om en slægtsgård gennem 65 år, der tæller over 22,5 hektar jord, som har været drevet økologisk med afgrøder og kvæg gennem 20 år. Beliggenheden er sjældent idyllisk og fredfyldt, og så er der både mulighed for at overtage en lækker, indflytningsklar ejendom og et tilhørende areal, som kan udnyttes til et væld af formål. Velkommen til smukke Råbjerggård.

I får et stykke grund direkte ud til Isefjorden og desuden et stykke til statsskov, hvor der er en høj med bevoksning, som bidrager til en god dyrejagt. I kan yderligere nyde lyden af fløjt og triller, for der er et rigt fugleliv. Derudover kan vinden tage lyden af bølgebrus med op til ejendommen. I nærliggende Udby er der skole, daginstitution og en Dagli’brugs, mens I er hurtigt forbundet til arbejdspladser i Holbæk, som I når på godt 15 minutter. På blot 10 minutter er I på motorvej mod København.

Villaen bliver opvarmet af pillefyr og blev malet udvendig i 2018. Der er vedligeholdelsesfri træ/aluvinduer i stueetagen, og dobbeltgaragen fra 2005 har el-porte. Der er planlagt installation af fibernet i foråret 2021.

I modtages med manér via alléen, som prydes af bornholmske rønnetræer og når frem til den hvide ejendom med rødt tag, vinduesrammer, træværk og døre. Indvendig får I en velfungerende planløsning, som er smart til en familie. Der er to værelser i stueplan, der kan benyttes af teenageren eller indrettes som kontorlokaler. Midtfor ligger et indbydende, integreret miljø med køkkenet fra 2001 samt alrummet og stuen, der er belagt med plankegulv. I 2016 blev der lavet nyt bryggers og badeværelse.

Førstesal består af fire store værelser, så der er rig mulighed for at etablere et hjemmekontor med kig ud til den flotte udsigt. Derudover er der endnu et badeværelse, og så er der en hems samt en mindre kælder. Glæd jer til helt sublime somre i det fri, for huset har to terrasser. Den sydvendte terrasse og tagterrasse kigger ud mod skoven og vandet, mens den vestvendte har udsigt til en romantisk have. I den nordlige del af haven er der et væld af frugttræer. Resten af året kan I nyde solen fra udestuen.
Book en fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.