Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Stestrup Old 27
Stestrup Old
4360 Kirke Eskilstrup

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 5.995.000
Areal ha 13,9
Udbetaling 300.000
Sagsnummer 3326487
Gem Gemt
 • Boligareal
  124 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1950
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  13,9
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  2.315 m²

Hesteejendom naturskønt i Stestrup Old ved Kirke Eskilstrup

Nu har I chancen for at udleve drømmen om hestehold med denne dejlige ejendom, der har attraktive faciliteter til netop dette. Boligen trænger til en opdatering, så I kan få den helt, som I ønsker, og endelig ligger den 13,95 hektar store matrikel naturskønt.

En rolig beliggenhed på en lukket vej er jer i vente med naboer omkring jer, så I ikke føler jer afsondrede. Bugtende marklandskab og træer er en del af jeres udsigt, og alligevel har I hverdagens fornødenheder i overskuelig afstand - skole, daginstitution og fritidsaktiviteter ligger under fire kilometer væk. Bilen når til indkøb på mindre end ti minutter, og motorvejen er under et kvarter fra matriklen.

Hjemme på adressen mærker I straks den behagelige, rolige atmosfære, I omkranses af. Den store grund gør sig godt til flere former for dyrehold, og er det heste, der er noget for jer, kan I samtidig glæde jer over hele 14 hestebokse samt en fin ridehal med rytterstue og badeværelse. Dele af jeres grønne arealer er endda anlagt som fold, og I råder over flere andre udhuse - blandt andet ét med køkken, bad og to disponible rum.

I hovedhuset vil familielivet glide let, især efter en modernisering af rammerne. Stueetagen byder på mulighed for samvær i det åbne opholdsmiljø, hvor køkken-alrum og stue er i direkte forbindelse. Mens duften fra madlavningen breder sig, kan der dækkes op i alrummet, og i de lune sommermåneder kan I slå dørene op til haven. Efter måltidet er der dømt hygge i stuen, hvor sofaen snildt arrangeres.

Når dagen går på hæld, kan de voksne blive på etagen - den afsluttes nemlig af det ene værelse og et badeværelse. De resterende tre soverum befinder sig på førstesalen og udspringer fra en møblerbar repos.

Bestil en fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.