Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Græsmarken 2
Ugerløse
4400 Kalundborg

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 4.275.000
Areal ha 4,1
Udbetaling 215.000
Sagsnummer 3084863
Gem Gemt
 • Boligareal
  176 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1900
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  4,1
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  1.389 m²

Mulighedsrig lystejendom nær Kalundborg

Omgivet af skøn natur omtrent ti kilometer syd for Kalundborg finder I denne fantastisk velholdte lystejendom, der med sine mange kvadratmeter er ideel for jer, som ønsker at bo flere generationer sammen. Til ejendommen knytter sig gode udbygninger, og med 4,1 hektar jord har I oplagt mulighed for hobbybrug eller dyrehold.

Ejendommen fremstår overalt utrolig velholdt, hvilket afstedkommes af en lang række istandsættelser de sidste fem år. Blandt andet kan nævnes, at stuehuset har fået nyt køkken og bryggers, taget er renset og malet på flere af bygningerne mens ladebygningen har fået nye plader, nyt tag og nye porte.

Familielivet får fine forhold i stuehuset, hvor et køkken-alrum danner indbydende rammer om hverdagsaktiviteterne. Tilstødende ligger en rummelig vinkelstue, og videre er et imponerende bryggers samt et lækkert badeværelse med spa. På førstesalen finder I hele fire værelser.

I annekset med blotlagte bjælker får I et hyggeligt køkken, et stort værelse samt et badeværelse. Den tredje og sidste boligenhed er etableret i 2007, og byder på et opholdsmiljø med køkken og stue i åben forbindelse, to værelser samt et badeværelse. I forbindelse hermed ligger en herlig gildesal med bar. I råder også over en udbygning med fire disponible rum, to gæstetoiletter og mulighed for bad samt to lader, hvor der er stort potentiale for at etablere hestebokse. Der er ligeledes en kold hal med 3 elporte med fjernbetjening heraf 1 port med højde på 4,05 meter. Hertil kommer en dobbeltgarage. Kort sagt: Mulighederne og kvadratmeterne er mange og kun fantasien sætter grænser.

Jordtilliggendet tæller godt 4,1 hektar med markarealer, mens stemningsfulde æble og pære træer pryder haven. I bosætter jer i fredelige omgivelser med kort afstand til skov og strand. Hverdagen kommer til at glide let, for skolebussen stopper nærmest i baghaven og kører til nærliggende Rørby og Hvidebæk skole, hvor I også finder pasningstilbud og indkøbsmuligheder. Ikke mindst når I Kalundborg efter knap 10 minutter bag rattet, og på samme vis har I 30 minutter til Slagelse.

Bolig 3 og stuehus opvarmes med 2 x 16 kWh pillefyr. Anneks opvarmes med el.

Se en flot præsentation

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.