Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Mellemvangsvej 89
4400 Kalundborg

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.495.000
Areal ha 1,4
Udbetaling 125.000
Sagsnummer 3083300
 • Boligareal
  170 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/4
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1840
 • Energimærke
  G
 • Grundstørrelse Ha
  1,4
 • Prishistorik
  -10,7%
 • Driftsbygninger
  174 m²

Landvilla i naturskønne omgivelser - mulighed for dyrehold på hobbyplan

Er I på udkig efter et nyt hjem omgivet af fantastisk natur til alle sider? Et sted hvor freden kun afbrydes af fuglesang og rådyrene, der jævnligt lægger vejen forbi? Så bør I se nærmere på denne charmerende landvilla, der ligger 10 minutters kørsel fra Kalundborg. Foruden et flot moderniseret stuehus omfatter ejendommen 1,36 hektar jord, som giver mulighed for dyrehold på hobbyplan. Skulle dette jordareal ikke være nok til dig behov, er der mulighed for at tilkøbe mere jord.

Huset ligger for enden af en privat lukket vej, og I kan gå på opdagelse i jeres eget lille skovstykke. Der findes ikke noget bedre end at slå sig ned ved den idylliske sø og betragte den smukke natur - det skulle da lige være at nyde en hyggelig grillaften i gode venners selskab på den store, solrige terrasse. Der er masser af plads til at etablere en græsfold, og udearealet byder derudover på en god lade.

Den istandsatte bolig rummer 170 kvadratmeter fordelt på stueplan og en førstesal - her får I en skøn kombination af moderne komfort og charmerende detaljer. Boligen jordvarme har en attraktiv varmeøkonomi.

Stueplanet er indrettet med en stor vinkelstue, der, ligesom størstedelen af boligens andre rum, har flotte klinkegulve. Fritlagte loftsbjælker og to brændeovne bidrager til den stemningsfulde atmosfære, og rummet får et skønt lysindfald fra sydvestvendte vinduespartier.

Etagen fuldendes af et rummeligt køkken, et bryggers og et lyst flisebadeværelse med bruseniche.

Fra stuen leder en charmerende spindeltrappe op til førstesalen, som udgøres af endnu en stor stue og to gode soveværelser med masser af skabsplads.

På trods af den ugenerede beliggenhed er der hverken langt til skole, børnehave, indkøb eller resten af hverdagens bekvemmeligheder. I kan enten køre til Kalundborg, Raklev, Spangsbro eller Tømmerup - uanset hvad I vælger, tager køreturen ikke mere end ti minutter.

Vil I se det hele med egne øjne? Så kontakt os for en fremvisning allerede i dag!

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Indlæser...