Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Sønderstrandsvej 25
4400 Kalundborg

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.695.000
Areal ha 0,7
Udbetaling 85.000
Sagsnummer 3084895
Gem Gemt
 • Boligareal
  223 m²
 • Kælderstr.
  133 m²
 • Stue/Vær
  2/8
 • Byggeår
  1926
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  0,7
 • Prishistorik
  -5,6%
 • Driftsbygninger
  338 m²

Mulighedsrig landejendom på stor grund med gode udhusfaciliteter

Det er til lyden af fuglenes skønsang, at I drejer ind på grusvejen, der fører jer til denne landejendom godt fem minutters kørsel fra Årby. Her kan drømmen om livet på landet for alvor gå i opfyldelse med hestebokse i stalden og en stor lade, som danner de perfekte rammer for dyrehold eller andre pladskrævende hobbyer. Inden døre løber I heller ikke tør for kvadratmeter i det rummelige stuehus, der udfolder sig i tre plan med opholdsmiljøer i stueetagen og hele fem værelser på første sal.

I kan roligt sende invitationerne til indflytterfesten, for i de to stuer en suite bliver det en smal sag at samle hele familien omkring langbordet. I sin nuværende stand er køkkenet udført med grå fronter, og i det tilstødende viktualierum finder I hylder til de indkøbte dagligvarer. Stueplanet rummer yderligere et gæstetoilet samt et værelse. Vindeltrappen snor sig op mod førstesalen, hvor de fem værelser efter en kærlig behandling vil falde i god jord hos alle familiens medlemmer. Her er også et badeværelse med blågrønne retrofliser og kar.

I kælderens disponible rum er det kun fantasien, der sætter grænser. Det kan være, at I ønsker at sætte kulør på hverdagen med en slyngelstue, eller måske I har en spillefugl i familien, som vil sætte pris på billard og bordfodbold.

På Sønderstrandsvej 25 er det de åbne vidder og grønne marker, der kendetegner beliggenheden, og I har kun en kort køretur til skolen i Årby og indkøbsmuligheder i Rørby.

Med lidt knofedt og gåpåmod kan I forvandle denne dejlige ejendom til et idyllisk fristed, der passer til lige præcis jeres ønsker.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.