Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Tømmerupvej 26
4440 Mørkøv

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 4.495.000
Areal ha 8,1
Udbetaling 225.000
Sagsnummer 3325389
 • Boligareal
  152 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/6
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1920
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  8,1
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  1.689 m²

"Himmerriggården"

I naturskønne omgivelser med herlig udsigt over det smukke sjællandske landskab lidt sydvest for Holbæk. Der er tale om en helt perfekt bolig, når der skal være plads til både familie og heste. Stedet har mange muligheder eksempelvis indenfor hestehold, stutteri, hobby eller virksomhed.

Beliggenheden er helt i top med udsigt over markerne til levende hegn og de omkringliggende skove både udendørs og inde fra boligen. Fra landsbyen Tømmerup, som matriklen går hele vejen til, kører der bus. Foretrækker I selv at køre børnene omkring, er der kun et kort smut i bilen til skoler i de omkringliggende byer som Undløse og Mørkøv, der også begge har indkøbsmuligheder. Der er desunden under 10 minutters kørsel til motorvejstilkørsel.

Ejendommens stuehus er fra 1920, og det ser bare superhyggeligt ud allerede udefra med halvvalmet tag og sprossevinduer. Stuen ligger iåben forbindelse med et pænt indrettet køkken, og herudover er der to værelser, et badeværelse samt entré og gang med udgang til et disponibelt rum og trappe til første sal. På første sal får I en god stue mere og yderligere to værelser.

Der er fantastiske ride muligheder helt tæt på, der er let tilgængeligt, man kan ride i Åmosen, og i de tæt omkringliggende skove Torbenfelt og Kongsdal, hvor der er masser af ride/vandre kilometer (der skal indløses ridekort).

Ejendommen har alt til de hesteinteresserede, da der er tidligere drevet en professionel hestevirksomhed på stedet og faciliteterne på stedet har kunne danne rammen om en velfungerende virksomhed, hvor sælger har haft stutteri med avlsheste, -hingststation, opstaldning, samt bla. fungeret som kursus og undervisningssted. Og en lille butik.

Ejendommen indeholder: Ridehus, 20X40 fra 2006. Ovalbane 200 m., Dressurbane 20x60, Roundpen, Staldbygning: med 10 bokse udført i lærketræ, løsdrift afsnit med 10 individuelle foderstationer, 3 Løsdrift stalde på div. folde lavet i lærketræ, maskinhus/lade med rulleport, 8 HA. indhegnede folde/jord på tre sider af ejendommen og hingstefold med solidt træhegn.

Dette er virkelig en ejendom og en beliggenhed, som ord og billeder ikke yder fuld retfærdighed. Den skal opleves på første hånd, så kontakt Nybolig Holbæk og aftal en fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: