Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Flinterupvej 106
4480 Store Fuglede

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.750.000
Areal ha 2,8
Udbetaling 90.000
Sagsnummer 3084065
 • Boligareal
  222 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/8
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1907
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  2,8
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  496 m²

Landejendom i Store Fuglede - perfekt til hestehold

Går I og drømmer om at bo på en stor landejendom med plads til jeres mange hobbyer og mulighed for at have heste gående frit på egen grund? Så burde I kigge nærmere på denne landejendom i Store Fuglede, for her kan drømmene nu blive til virkelighed.

Grunden tæller hele 27.580 m2, hvoraf mange dem består af et allerede indhegnet græsareal til hestefold, og her får jeres heste ideelle udendørs forhold. Der er åbne områder at løbe på, skovbeplantning til læ for vinden og et lavområde med vand, hvor hestene kan drikke. Når de skal ind, er der etableret otte hestebokse i den største af de tre staldlænger, som også rummer et værksted i maskinhalsstørrelse. De to andre længer indeholder henholdsvis en dobbelt garage og en kostald i original stand, som eksempelvis kan omdannes til gildesal. Derudover finder I også på grunden et større udhus, der nu anvendes som lagerbygning.

Stuehuset i halvandet plan er nænsomt og løbende blevet renoveret med respekt for dets landlige stil og sjæl. Det byder derfor på charmerende og smukke detaljer som synlige bjælker og loft til kip på førstesalen, hvor I finder tre gode værelser og et disponibelt rum, der er gjort klar til at indrette som badeværelse. I stueplan er der badekar i badværelset, der ligger i forbindelse med bryggerset, som tilgås fra boligens køkken-alrum. I får hernede desuden også to værelser og hele tre dejlige stuer samt en udestue, hvorfra I kan gå ud i en parklignende have.

Hele haven, der blandt andet rummer en bålplads og et velafskærmet stykke til køkkenhave, er omkranset af støbejernsindhegning, så både børn og dyr frit kan udforske de mange hyggelige kroge uden at komme på gale veje.

Ring og bestil en fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: