Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Odsherredvej 6
4572 Nørre Asmindrup

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.795.000
Areal ha 8,6
Udbetaling 140.000
Sagsnummer L4495
 • Boligareal
  213 m²
 • Kælderstr.
  6 m²
 • Rum
  2/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1926
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  8,6
 • Prishistorik
  -6,7%
 • Driftsbygninger
  890 m²

Landejendom i naturskønne omgivelser ved Trundholm Mose

Dejlig landejendom i Odsherreds skønne natur og med udsigt over Trundholm Mose. De tilhørende ca. 8,5 HA er beliggende lige rundt om ejendommen. Det giver gode muligheder for dyrehold på ejendommen. Jorden forpagtes pt ud med en årlig indtægt på kr. 20.000,00.

Dejlig hyggelig og delvis lukket gårdhave med toppede brosten og udsigt over Trundholm Mose og den skønne natur. Hyggelig have med gammel beplantning og små stier fører dig hele vejen igennem havens spændende blomster og træer.

Hele stuehuset er holdt i den gamle og hyggelige landstil og opvarmes med oliefyr og brændeovne
Stuehuset er hyggeligt indrettet med et dejligt stort køkken/alrum med klinkegulv og brændeovn. Dejlig stue ligeledes med brændeovn. Stort værelse med skabe. Stort lyst badeværelse. Rummeligt bryggers med trappe til 1. salen samt entré ligeledes med trappe til 1. salen.

På 1. salen er der et stort og lyst gavlværelse. Dejlig stor repos med lysindfald fra begge sider. Her vil der være mulighed for at udnytte noget af pladsen til et værelse. 1 mindre værelse samt et toilet, som kan laves om til badeværelse.

Den tidligere staldlænge er nu omdannet til et dejligt lyst butikslokale med en lille caféafdeling samt toilet og lille tekøkken. Her er der efterisoleret og lagt klinker på gulvet. Fra den lille café er der udsigt over den skønne natur og udgang til den hyggelige gårdsplads. Fra butikslokalet er der adgang til et værksted, hvor der er opsat reol og arbejdsborde. Værkstedet er ligeledes efterisoleret. Yderligere et rum til opbevaring eller måske endnu et kreativt rum.
Hele denne bygning er opvarmet via varmepumper.

Endnu en tidligere staldbygning som i dag er omdannet til et disponibelt rum, som kan have mange funktioner. Dette rum er ikke efterisoleret og har ingen varmekilde indlagt.

Stor værkstedsbygning med port i den ene gavl. Her er der plads nok til at have biler, maskiner eller måske noget helt tredje. Det er i det meste af bygningen loft til kip, men der er også lavet en lille 1. sal med plads til opbevaring.

God lade med store porte i begge gavle samt en lille port i siden. En god del af laden har været anvendt til løsdrift stald, hvor inventaret stadig er stående. Samtidig er der plads til opbevaring af maskiner mv. Der er ikke støbt gulv i denne bygning.

Garagebygning med plads til 2 biler samt opbevaringsplads.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: