Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Ringstedvej 540
4632 Bjæverskov

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.975.000
Areal ha 0,7
Udbetaling 200.000
Sagsnummer H3210375
 • Boligareal
  300 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/7
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1775
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  0,7
 • Prishistorik
  -10,6%
 • Driftsbygninger
  708 m²

Stor ejendom med kontorbygning midt i Bjæverskov

Drømmer du om et sted med plads til den store familie. Et sted, hvor du kan drive erhverv fra hjemmeadressen, og som oven i købet ligger midt i byen tæt på alle hverdagens nødvendigheder? Så findes der ikke et mere perfekt match end denne ejendom midt i Bjæverskov. Her får du nemlig ikke alene et stort, pænt stuehus med hele 6 værelser. Du får også en 252 m2 stor tilbygning i flot kvalitet med bad og køkken, der f.eks. kan anvendes som kontor og værksted. Med til ejendommen hører også en grund på over 6.500 m2, som bl.a. er anlagt med en dejlig frugthave og et hyggeligt gårdmiljø med et stort valnøddetræ. Der er høj hæk ud til Ringstedvejen, så man ser ikke trafikken indefra huset. Desuden også et skov bælte det tager det meste af støjen fra motorvejen i haven. Når man opholder sig i gårdspladsen høres motorvejen ikke, da af staldbygningen giver godt læ.

Ejendommen ligger lige over for kirken og i gå- og cykelafstand fra både skole, indkøbsmuligheder samt sportsaktiviteter og fitnesscenter. Og så tager det i øvrigt kun få minutter at komme ud på motorvejen mod Odense og København.

Stuehuset er løbende blevet istandsat, og de sidste opdateringer blev foretaget så sent som i 2009. Af samme grund står det i pæn stand og med et lyst og indbydende indre. Vigtigt er det også at bemærke, at den oprindelige landstil med synlige bjælker er smukt bevaret. Stuehuset er opført i halvandet plan, og hvor 5 af de i alt 6 værelser er placeret i stueplan, ligger det sidste på førstesal sammen med en stue. I stueplan er der også blevet plads til 2 badeværelser, et bryggers og et pænt køkken/alrum.

Med denne ejendom får du altså både pladsen, den ekstra tilbygning samt den super centrale beliggenhed. Ring til Nybolig i dag, og vi aftaler tid til en fremvisning.

Nyt om lokalområdet:
Støjvold er planlagt... https://sn.dk/Koege/Endelig-Stoejskaerm-paa-vej-til-befaerdet-motorvej/artikel/721201

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: