Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Køgevej 25
4652 Hårlev

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 5,0
Udbetaling -
Sagsnummer 1804055
 • Boligareal
  286 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  3/11
 • Byggeår
  1969
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  5,0
 • Driftsbygninger
  199 m²

Fantastisk landejendom til to familier - mulighed for hestehold og jagt

Man er fri, som i helt fri her på Køgevej 25. Her bor du nemlig uden naboer - men til gengæld er ejendommen fuldt gearet til at to familier kan bo her sammen. Dertil har du her alle faciliteter for at holde heste samt rigtig gode jagtmuligheder. Ejendommen ligger på en mere end fem hektar stor grund midt i landskabet mellem Strøby Egede og Hårlev.

Her er tale om en ægte hesteejendom med hestestald, folde og ridebane. Og hvor end du kigger hen fra grunden, er det marker, træer eller græs du ser, for ejendommen er helt fritliggende. Alligevel er der ikke mere end 3,5 kilometer til civilisationen i den nærliggende by Hårlev. Der er cykelsti hele vejen, men der kører også busser samt en skolebus.

Stuehuset byder på imponerende 286 m2 og er som nævnt indrettet med to boligenheder. Nuværende ejer har haft ejendommen siden 1998, og alt er blevet flot vedligeholdt gennem årene. Senest, i 2016, fik ejendommen isat gode, vedligeholdelsesfrie vinduer samt fik renoveret bryggerset.

Den største af de to boliger er indrettet med to store, sammenhængende stuer, et flot og rummeligt køkken, to soveværelser, et badeværelse samt en førstesal med yderligere fire soveværelser og et loftsrum. Hertil kommer et bryggers og et badeværelse som er fælles for de to boliger.


Den anden bolig byder på en stue med tilhørende udestue, to soveværelser samt et fint køkken. Der er brændeovn i begge boliger, og huset opvarmes af et træpillefyr.

Den fantastiske natur, der omgiver ejendommen nydes på bedste vis på de mange terrasser du finder på udearealerne. Den store have er desuden indhegnet, så du kan lade hunden løbe frit omkring. Foruden hestestalden er der flere udhuse med blandt andet værksted, brændeskur og opmagasinering af træpiller.

Alt i alt et sted, hvor der virkelig at plads til at leve og til at nyde det!

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter: