Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Levetoftevej 7
4690 Haslev

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 6.995.000
Areal ha 8,9
Udbetaling 350.000
Sagsnummer 1807113
 • Boligareal
  368 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  4/9
 • Byggeår
  1945
 • Energimærke
  B
 • Grundstørrelse Ha
  8,9
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  366 m²

526 m2 luksuriøs liebhaverejendom med egen skov og sø - mulighed for jagt og ridning

På en pragtfuld adresse midt imellem land og by – blot to kilometer fra Haslev - udbydes nu dette unikke og storslåede eksemplar af en liebhaverejendom. Med hele 526 etagemeter, fordelt på 368 m2 bolig og 158 m2 erhverv i boligstandard samt tilhørende gode udbygninger og en imponerende grund på knapt 9 ha hektar giver det sig selv, at der er tale om en ejendom af en helt særlig kaliber. Huset kan takket være sin størrelse udmærket benyttes af to familier, og udbygningerne, der blandt andet består af et atelier og en stor garagebygning fra 2017, giver rige udfoldelsesmuligheder. På matriklen får I jeres egen skov med sø og et mangfoldigt dyreliv, og den er oplagt til eksempelvis jagt og ridning. Fra matriklens mange terrassearealer er der i øvrigt en smuk udsigt over marker, og en stor swimmingpool, der opvarmes via solpaneler, sætter prikken over i’et på det fornemme præstigebyggeri.

Forestil dig at kunne tilbringe dine fremtidige morgener fra højderne på husets balkon, mens de gyldne marker åbner sig for dit blik. Og forestil dig at kunne gå lange, meditative ture i din egen private skov. Og tænk dig at kunne udfolde dit kunstneriske potentiale i eget atelier, mens inspirationen kommer let med den helt enestående, naturskønne beliggenhed. Ja, alt dette kan blive virkelighed med adresse her på Levetoftevej 7. Og trods den helt fredsommelige og landlige beliggenhed har du stadig nem adgang til alt det, der får hverdagen til at glide. Det tager nemlig kun få minutter at nå ind til Haslev by, hvor der både er skole, daginstitution, idrætsfaciliteter samt indkøbsmuligheder og togstation. Skal du videre rundt i landet, er det heldigvis også nemt at komme ud på motorvejen.

Store dele af ejendommen har for nylig gennemgået en omfattende istandsættelse, så den står funklende flot og tidssvarende, og endda med vedligeholdelsesfrie kvalitetsmaterialer. Stemningen indenfor er lys og levende, og den herskabelige atmosfære træder tydeligt frem i samtlige rum. Der er ligeledes masser af luft og plads til at leve både sammen og hver for sig – også hvis I er to familier, der begge skal have gæstebud.

Denne liebhaverejendom står ganske enkelt ikke til sammenligning. Ring og bestil en fremvisning i dag, og oplev selv hvor fantastisk en perle, der er tale om.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: