Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Troldebjergvej 6
Ladby
4700 Næstved

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.645.000
Areal ha 2,4
Udbetaling 185.000
Sagsnummer 3227294
Gem Gemt
 • Boligareal
  288 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/6
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1825
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  2,4
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  74 m²

Charmerende ejendom med stråtag ud til åbne marker

Midt i det danske marklandskab, omtrent ti minutters bilkørsel fra Næstved, finder I denne idylliske ejendom. Boligen indeholder fire værelser, to badeværelser og masser af opholdsmiljø, ligesom I får glæde af et anneks.

Ved ankomst på den fredelige adresse, toner de solgule bygninger frem med stråtaget, der blot er få år gammelt, som kronen på værket. Ejendommen er efter en brand genopført i 1980.

I hovedhuset starter rundturen i køkken-alrummet, hvor de hvide fyldningselementer giver masser af plads til, at I kan samles om madlavningen. Hverdagsretterne serveres snildt i alrummet, mens gæster kan inviteres til middage i en af de to stuer. Den anden kan I dedikere til det bløde møblement - begge stuer modtager godt med lys.

Etagen afsluttes af et værelse, et badeværelse og et bryggers, mens førstesalen ligger inde med hele tre værelser og et badeværelse med både brus og kar. Det største af værelserne heroppe er oplagt til forældrene med walk-in-closet ved siden af. Endelig har boligen jordvarme.

Med tre disp. rum og et badeværelse i annekset giver ejendommen jer ydermere masser af løsninger for eksempelvis fremragende hjemmekontorer.

I vil utvivlsomt værdsætte den dejlige, private grund, der på sine over 2 hektar byder på egen skov og sø. Her sænkes skuldrene efter en dag på farten med en lille slentretur rundt på ejendommen eller ophold på terrassen.

De rolige omgivelser med vidtstrakte marker understreger roen, som definerer stedet. Som supplement til den betagende mængde natur har I under et kvarters i bil til skole, dagtilbud, indkøb og mere til.

Beliggenheden bidrager til den fredsommelige atmosfære, der i samspil med husets sjælfulde udtryk efterlader et idyllisk hjem. Skal det være jeres?

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.