Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Brøderupvej 16
Brøderup
4733 Tappernøje

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 9,2
Udbetaling -
Sagsnummer 3224670
 • Boligareal
  275 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1880
 • Energimærke
  A2010
 • Grundstørrelse Ha
  9,2
 • Driftsbygninger
  300 m²

Landejendom i fantastiske omgivelser i Brøderup

Dette fritidslandbrug i Brøderup kommer med en flot istandsat ejendom og ca.9 hektar land med både indhegnet græsfolde og skov, så her er perfekte omgivelser til hestehold og jagt i de naturskønne omgivelser, hvor der er masser af råvildt.

Huset ligger nær motorvejen, som I har let adgang til og på kun en time kan I være i København. Ellers er der kun tyve minutter til Næstved med shopping og restauranter. Indkøb kan I dog klare i Brøderup, hvor der også ligger skole kun en kilometer fra adressen, ligesom der er pasningsmuligheder og sportsfaciliteter.

Huset ligger for enden ad en markvej, så I har en ugeneret og sikker beliggenhed. Til ejendommen hører en god staldbygning på 300 m2 med både garage, værksted og fem hestebokse.

Huset har gennemgået en totalrenovering og stod færdig i 2011. Huset er blandt andet topisoleret, så huset kan bryste sig af et energimærke A. Istandsættelsen er sket med en arkitekt, der har åbnet op mellem bryggers, entré, køkken-alrum og stue for at skabe helhed og en følelse af et stort rum. Det åbne rumforløb sikrer samtidig masser af lys fra de forskellige vinkler, og giver jer en lys og indbydende atmosfære. Derudover byder stueplan på et stort soveværelse og et flot stort badeværelse med muret bruseniche og med badekar. På førstesalen er der gjort klar til et badeværelse, og ellers ligger der her tre gode værelser. Skulle I have lyst, er der mulighed for at lave to boliger, hvis I eksempelvis vil bo flere generationer sammen.

Grunden er helt fantastisk med deåbne vidder og jeres egen skov og søer. Skoven har mange muligheder, bl.a. jagt, mountainbike og gode rideture på de fine stier. Ridningen kan også foregå på egen ridebane.

Ønsker I at bo på landet, men alligevel i en overskuelig afstand fra hverdagens fornødenheder og København, så kontakt os for en fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter: