Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Damhavevej 25
5260 Odense S

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 6.500.000
Areal ha 4,1
Udbetaling 325.000
Sagsnummer D300724L
 • Boligareal
  222 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  3/4
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  2011
 • Energimærke
  A2
 • Grundstørrelse Ha
  4,1
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  1.212 m²

Velfungerende ridecenter og 222 m2 stuehus opført i 2011

I Odense S, nærmere betegnet Stenløse ved Skt. Klemens er det os en udsøgt fornøjelse at præsentere denne unikke hesteejendom. Omgivet af skøn natur og udsigt til bl.a. hestefold og skov, får du her et perfekt sammenspil af at bo på landet, men med storbyen "lige om hjørnet". Skole, indkøb og busforbindelse til Odense City findes indenfor ca. 900 meter. Odense City er blot 10 minutters kørsel herfra og motorvejsnettet indenfor 5 minutters kørsel.

Ejendommen henvender sig i særdeleshed til den hesteinteresserede køber - og her kan du forvente mere end det sædvanelige. Ejendommen indeholder så mange muligheder og faciliteter, at en læsevenlig beskrivelse ikke kan fyldestgøre oplevelse. Lad os derfor supplere denne beskrivelse med et et selvsyn.

Ejendommen er i dag et meget velfungerende ridecenter, og der er således gode muligheder for indtjening ved f.eks. opstaldning.

Stuehuset rummer 222 boligkvadratmeter og er bygget i 2011 med kærlighed for masser af lys og naturen omkring sig, som kan nydes fra alle rum.

Moderne 20x40 ridehus, bygget i 2006 med bl.a. god højde, lys, ovenlysvinduer, barriere og spejle.

20x60 ridebane, anlagt i 2014. Drænet så den kan anvendes hele året.

Staldbygning fra 2001 og løbende renoveret med 11 velfungerende bokse, 2 sadelrum, solarium og vaskeplads.

Veletablerede hestefolde til brug både sommer og vinter.

Separat bygning, fremstår som en selvstændig lejlighed, men fungerer som rytterstue med både køkken-alrum, badeværelse, stue, værelse og værksted / vaskerum.

I området er der tillige gode turmuligheder. Om det er korte ridestier på ejendommen eller længere ture i skovene omkring Skt. Klemens, hvor Odense Kommune har anlagt ridestier, er der ture til et hvert behov.

Med stuehuset får du en bolig som er lige til at flytte ind i, og med energikategori A2 har du samtidig et hus med et meget lav energiforbrug.
Husets hjerte, og et pragtfuldt samlingspunkt for familie og venner, er det store lyse køkken-alrum. Det er centralt placeret i huset og opdeler således huset i forældre- og børneafsnit. Køkken-alrummet er med stort køkken med masser af arbejds- og opbevaringsplads. Rigeligt med spiseplads til den helt store familie og masser af lys fra både vinduespartier med udsigt til naturen, og ikke mindst loft til kip med tagvinduer. I åbent forbindelse fra køkken-alrummet er der en hyggelig kaffe-stue, hvor venner og familie kan nyde hinandens selskab, inden man trækker ind i tv-/opholdsstuen, som er adskilt herfra via franske døre.
Forældreafsnittet, som er i forbindelse med stuemiljøet, består af soveværelse med walk-in garderobe samt lækkert badeværelse med både bruseniche og spa.
I modsatte end af huset finder du børneafsnittet. Det er her du har indgang via vindfang, hvor man praktisk kan parkere det beskidte fodtøj inden man træder ind i den pæne entré. Fra entréen er der separat adgang til bryggers. I bryggerset er der fin afsætningsplads og plads til alle vaskefaciliteterne. Børneafsnittet består tillige af 2 store værelser samt endnu et lækkert badeværelse med bruseniche.

Førstesalen er udnyttet med en stor stue / alrum. Der er adgang hertil via trappe fra alrummet. Fra dette store og mulighedsrige rum er der udgang til en stor tagterrasse, hvor man både kan nyde solen eller blot lade sig betage af den skønne natur.

Huset indeholder i dag således to store børneværelser og et forældresoveværelse, men såfremt man har behov for flere værelser kan man nemt forestille sig førstesalen opdelt til yderligere værelser.

Næste skridt er nu at kontakte os på tlf. 63 16 01 01 og tryk for 5 for Dalum, så kan vi sammen planlægge en fremvisning og en rigtig god oplevelse.

Du kan også se mere om ejendommen på www.damhavegaard.dk

Er din bolig også steget i værdi? - kontakt os for en uforpligtende og gratis salgsvurdering på 6316 0101 !

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: