Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Åbent hus
10. marts onsdag Kl. 10:00 - 17:00  
onsdag d. 10. marts Kl. 10:00 - 17:00
Åbent hus onsdag d. 10. mar. kl. 10:00 - 17:00
Åbent hus
14. marts søndag Kl. 10:00 - 16:00  
søndag d. 14. marts Kl. 10:00 - 16:00
Åbent hus søndag d. 14. mar. kl. 10:00 - 16:00
Åbent hus
18. marts torsdag Kl. 10:00 - 17:00  
torsdag d. 18. marts Kl. 10:00 - 17:00
Åbent hus torsdag d. 18. mar. kl. 10:00 - 17:00

Gersøvej 35
5450 Otterup

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.995.000
Areal ha 7,4
Udbetaling 200.000
Sagsnummer O300182
Gem Gemt
 • Boligareal
  239 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/8
 • Byggeår
  1916
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  7,4
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  227 m²

Ejendommen med et hav af muligheder

Velkommen til Gersøvej 35, 5450 Otterup - en bolig beliggende så naturskønt som man overhovedet kan forestille sig, ud til Odense Fjord.

Denne bolig har været i nuværende familie i mange generationer og har nu behov for en ny familie til at passe på boligen.

Boligen er delt således op, at man kan kører ind i den store isoleret og integrerede garage, således man kan kommet tørskoet ind til husets store bryggers, som kan rumme plads til alle i den store familie samtidig. Fra bryggers kommer man ind i husets hjerterum, som er køkken m. spiseplads, spisestue og tv-stue i sammenhæng, men stadig med mulighed for opdeling hvis man ønsker det. Her har man som familie mulighed for at være sammen uden at skulle være i samme rum, og det fungerer virkelig godt i denne bolig. Boligen er renoveret, men man har stadig været tro mod den charme og stil som huset fortjener.
Fra køkken kommer man til husets hall/entre, hvor man har adgang til et dejligt stort badeværelse med brus og karbad, eller man kan gå på førstesalen, som huser den ''private'' del. Her har man alle værelser og soveværelse samt et badeværelse mere. Og uanset hvilket vindue du kigger ud af, bliver man mødt med den mest fantastiske udsigt over marker og hav.
Bevæger man sig tilbage til spisepladsen i køkkenet, har man direkte udgang til en sydvendt terrasse med udsigt over Odense Fjord. Fra terrassen har man adgang til den store have og til gårdhaven. Haven er indrettet med mange spændende og hyggelige hyggekroge og gemmesteder, hvor man har god mulighed for at lege gemmeleg. Udover dét rummer haven et bålsted med mulighed for den store familie at nyde snobrød og pølser.

Til boligen hører også en stald-/ladebygning og et mindre maskinhus/skur med mange gode muligheder, hvad enten man ønsker dyrehold, værksted eller blot et ekstra hobbyrum til opbevaring af diverse ting. Der er budt op til fri leg. Med til boligen hører et fantastisk jordtilliggende på 7,3 hektar (ca.73.000 m2) beliggende rundt om ejendommen og med adgang direkte ned til Odense Fjords nord- og sydside. Jorden er i dag udlagt som græsfolde og dyrkes med korn. På græsfolden, som ligger længst væk fra ejendommen, er der trukket vand og el til brug til vanding af dyr i marken, hvis man går med den løsning. En anden løsning, hvis man er til jagt og egen skov, kunne være at plante skov. Igen det er en ejendom med et hav af muligheder

Lokalområdet rummer, udover et godt sammenhold, en beboerforening, hvor der blandt andet afholdes fællesspisninger, sommerfest og Skt. Hans. Herudover byder området på kort afstand til Sletten Skole, som huser vuggestue, børnehave (Skovtroldene), SFO og skole 0-6 klasse. I lokalområdet findes også Skeby Idrætsforening, Klintebjerg Havn, Gudskov Svømmehal, Sportsrideklubben Bogø m.m., og så er man stadig kun 10 min kørsel fra Otterup, hvor man kan klare dagens daglige indkøb i en af de mange butikker eller tage turen til Odense kun ca. 25 min kørsel væk fra ejendommen.

Uanset hvad er dette en bolig, som skal opleves - så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.