Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Skydsbjergvej 43
Lille Skydsbjerg
5463 Harndrup

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 5.000.000
Areal ha 4,1
Udbetaling 250.000
Sagsnummer 210264
 • Boligareal
  206 m²
 • Kælderstr.
  70 m²
 • Rum
  1/7
 • Byggeår
  1957
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  4,1
 • Prishistorik
  -11,9%
 • Driftsbygninger
  1.730 m²

Liebhaveri til den professionelle stutteriejer.

Se en flot boligpræsentation - klik her

Stutteriet er beliggende på Nordvestfyn med kort afstand til den vestfynske motorvej, og god beliggenhed i forhold til trekantsområdet.
Nuværende ejer har lagt vægt på kvalitet og rigtig gode ridefaciliteter, kombineret med at ejendommen er gennemrenoveret i absolut gode og vedligeholdelsesfri materialer.
Man ankommer til ejendommen af privat fællesvej, og mødes af flotte hegnede folde på den 4,1 ha. store grund, der ligger samlet og med vandforsyning på alle folde. Herudover byder ejendomme på udendørs ridebane på 20 x 50 meter, samt flot sø ved indkørsel til ejendommen. Jorden støder direkte op til Sletterød skov, hvor der er direkte adgang til skoven, og dermed ridemuligheder på stort skovareal.
Avlsbygninger:
Staldlænge på 242 m2, indrettet med hestestald med 7 bokse, saddelrum og isoleret værksted med kaloriferevarme, samt fyrrum med Reka stokerfyr.
Første sal udnyttet til lager.
Ridehal fra 2005 på 1.445 m2. Indeholder rigtig god hestestald med 8 store bokse, med direkte indgang til ridehal på 20x40, med spejlvæg i gavl og rullegardiner. Tilknyttet vanding og den helt rigtige ridebund. Herudover rummer hallen halmoplag i vestvendt gavlende og maskinhal med 4 store hestebokse, med mulighed for løsdrift med direkte udgang til folde i de to af boksene, i den østvendte gavl.

Gode parkeringsforhold ved stald og ridehus.

Stuehuset fremtræder totalt moderniseret i kvalitetsmaterialer og renoveret såldes at vedligehold kan holdes på et minimum. Indeholder følgende: stort flot indgangsparti/grovkøkken, Stor køkken/alrum åbnet til spisestueafsnit og stort opholdsrum åbnet til kip, med opgang til første sal, med panoramstue, svævende gangbro til billardstue, med udgang til stor vestvendt altan med stor opvarmet jacuzzi. Første sal rummer tillige stort soveværelse med direkte nedgang til helt unikt flot badeværelse i stueplan. Kælderen indeholder to gode værelser, et badeværelse samt viktualierum og grovkøkken.

En hesteejendom til jer, der kun vil have det bedste til jeres store passion. Kom selv og lad jer imponere over rammerne.
Kun seriøse henvendelser.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: