Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Åbakkevej 26
5464 Brenderup Fyn

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 4.995.000
Areal ha 9,4
Udbetaling 250.000
Sagsnummer 14109
Gem Gemt
 • Boligareal
  240 m²
 • Kælderstr.
  16 m²
 • Stue/Vær
  1/7
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1910
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  9,4
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  0 m²

Yderst velholdt landsted direkte ned til Storåen

Med en idyllisk beliggenhed midt i naturen finder vi denne perle af en ejendom beliggende med en smuk udsigt ud over ådalen ned mod Storå.

Her er tale om en helt særlig og unik ejendom med mange anvendelsesmuligheder. Den ligger ca. 2 km fra Brenderup, der er en velfungerende by med flere skoler (hvortil der kører skolebus), vuggestuer, børnehaver, en god brugs, en Fakta, sportsfaciliteter og et godt og rigt foreningsliv.

Skal man pendle får man kun 7 km til motorvejen, og man kan evt. køre til Middelfart på blot 20 minutter.
Med denne ejendom får I et yderst velholdt landsted, der foruden en herskabelig privatbolig tillige består af en staldbygning med værksted, depotplads og garage samt et bygning fra 2015, hvorfra der i dag drives butik. Denne bygning har gode tilkørselsforhold og en port. Hertil kan lægges et jordtilliggende på ca. 9,4 ha, hvoraf ca. 3 ha er agerjord med bl.a. 1000 grantræer, der er sat i år 2016. Jordstykket går direkte ned til Storå og her bugter åen sig på grunden over ca. 800 meter. Det er rigtig godt fiskevand, og her kan I samtidig nyde et rigt dyre- og fugleliv på helt nært hold, og er du jæger får du det ikke meget bedre.

I den meget velholdte private bolig venter der jer et herskabeligt udtryk, der kommer fuldstændig til sin ret i de 3 stuer en suite, der har udgang til et orangeri/udestue. Samme stemning findes i den smukke hall med indgang til køkkenet og trappe til førstesalen, der gemmer på 4 værelser og et rummeligt badeværelse.
Uderummet er noget ganske særligt her, og her kan I sidde på den store terrasse og nyde de smukke omgivelser og en billedskøn udsigt ned over Ådalen.
Den parklignende have består primært af græsarealer, høje træer, buske og flere frugttræer. Det er umuligt med ord, at gengive den fantastiske atmosfære og stemning, der er til stede på dette enestående sted, hvor I kan bo med familien i mange år, da der er plads til, at de fleste drømme kan leves ud, når de opstår.

Kan I se jer selv indtage dette skønne sted, så tag kontakt til os for yderligere information.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.