Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Bogensevej 55
Holse St
5464 Brenderup Fyn

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 6,5
Udbetaling -
Sagsnummer 14207
 • Boligareal
  235 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/7
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1910
 • Energimærke
  B
 • Grundstørrelse Ha
  6,5
 • Driftsbygninger
  544 m²

Flot og velholdt ejendom i Holse oplagt til dyrehold

Med en god beliggende i Holse kun ca. 2 km fra Brenderup finder vi denne velholdte ejendom, der indeholder flere gode muligheder for anvendelse.

Beliggenheden er god, da I her kommer til at bo på landet i rolige og naturskønne omgivelser, men alligevel kan børnene cykle til skolen i Brenderup ad sikker cykelsti.
I Brenderup er der tillige gode sportsfaciliteter og fritidsaktiviteter samt flere indkøbs- og handlemuligheder. Brenderup har 2 vuggestuer/børnehaver og 2 skoler som begge har klasser på fra 0.-9. klasse. Ejendommen her henvender sig til jer, der gerne vil have heste/dyrehold på jeres ejendom.
Her er både den gamle stald og hallen ud til markerne, som er indrettet med bokse som er oplagt til løsdrift. Hallen kan nemt lukkes til så man opnår en lukket stald.
På den 6,5 ha store grund er der flere folde, hvor hestene kan gå, ligesom der er en mark, hvor I kan slå hø ned til dyrene. De ca. 2,5 ha af jorden er i dag lejet ud, hvilket giver en god indtægt, men ønsker I selv at anvende jorden, så er der naturligvis også mulighed for det, her er rigeligt med plads til at etablere ridebane m.m.
Den rummelige villa har over de sidste mange år gennemgået en forvandling, der startede i ca. 1993. Siden da er der skiftet vinduer og døre, lagt nyt tag, etableret kviste, efterisoleret, lavet nyt køkken og badeværelser og lagt nye gulve og etableret både jordvarme og solcelleanlæg.

Alt dette er kun et udpluk af listen med forbedringer, og det skal også nævnes, at der er opført en dobbelt garage med el-porte, et stort rum, der også kan bruges som gildesal. Indretningen byder i stueplan på et stort landkøkken med plads til at samles til madlavning og måltider. Der er åben forbindelse ind til de hyggelige stuer, hvorfra der også er indgang til et værelse. Stueplan rummer videre et badeværelse med hjørnebadekar og bruseniche, et viktualierum samt bryggers og mellemgang med udgang til staldbygningen. På førstesalen ligger der 4 gode værelser, et badeværelse med brus samt depotrum/pulterkammer.

Udenfor venter der en dejlig terrasse med udsigt mod mark og skov. Her er tillige et fint drivhus, mindre frugtplantage og et væld af bærbuske. På den store græsplæne kan I slippe børnene fri - der er masser af plads som er den perfekte omgivelse for den pladskrævende familie der vil have højt til himlen.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.