Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Rugårdsvej 829
Stillebæk
5474 Veflinge

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.195.000
Areal ha 2,9
Udbetaling 110.000
Sagsnummer 210392
 • Boligareal
  182 m²
 • Kælderstr.
  8 m²
 • Rum
  1/4
 • Byggeår
  1910
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  2,9
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  113 m²

Gennemrenoveret landsted i naturskønne omgivelser

Skønt landsted med gennemrenoveret stuehus og masser af muligheder for familien, der sætter pris på at have plads omkring sig både inde og ude. Her får man et indflytningsklart stuehus, en rummelig garage med et stort værksted og knap tre hektar jord. Og så får man naturligvis også en helt enestående beliggenhed med udsigt over egne søer og skøn natur så langt øjet rækker. Det tager kun ti minutter at cykle til Havrehedskolen i Veflinge, hvor man også finder både idrætshal og indkøbsmuligheder. Vil man til de større byer, vil man sætte pris på at bo i komfortabel afstand til den nærmeste motorvejstilkørsel.

Stuehuset fremstår i flot vedligeholdt stand med en lys og indbydende indretning og en rigtig god atmosfære. Beboelsen er fordelt på to etager, og planløsningen er både gennemtænkt og familievenlig. I stueetagen finder man et virkelig flot køkkenalrum og en charmerende og meget hyggelig opholdsstue. Køkkenet er af nyere dato og er stilfuldt indrettet med hvide køkkenelementer med fyldningslåger, højkvalitets hvidevarer i rustfrit stål og lyse klinker på gulvet. Klinkerne fortsætter ud i det rummelige alrum, der imponerer med et fantastisk lysindfald fra de store, østvendte vinduespartier. Alrummet er indrettet med et ekstra hjørne, der eksempelvis kan indrettes som legehjørne for familiens yngste, som kontor eller omdannes til et værelse. Fra alrummet er der desuden adgang til et mindre viktualierum.
I stuen bliver klinkerne afløst af et nydeligt lyst trægulv og de store, småsprossede vinduespartier slipper dagslyset indenfor i rigelige mængder. Endelig byder stueetagen på et praktisk bryggers med udgang til terrasse, et rummeligt værelse og et lækkert badeværelse med bruseniche. På første sal finder man to mindre værelser samt en møblerbar repos. Der er uudnyttet 1. sal over stuehuset.

Huset er omgivet af en stor, charmerende have med plads til både leg og boldspil. Her bor man i virkelig smukke og naturskønne omgivelser og hele herligheden kan nydes i fulde drag på den hyggelige terrasse.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: