Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Andebøllevej 37
5492 Vissenbjerg

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.995.000
Areal ha 2,1
Udbetaling 100.000
Sagsnummer D301503
Gem Gemt
 • Boligareal
  182 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/4
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1753
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  2,1
 • Prishistorik
  -9,1%
 • Driftsbygninger
  0 m²

Drømmer I om idyl, udsigt til marker, luft omkring jer og samtidig kort afstand til byen? Så se med her!

Andebøllevej 37 finder du i behagelig afstand til motorvejsnettet, Vissenbjerg By og Odense. Her er altså tale om en ejendom for dig om ønsker alt det skønne fra landet, men samtidig vil kunne komme nemt til storbyen.

Ejendommen fremstår i særdeles god og indbydende stand om byder på en dejlig rummelighed med 182 boligkvadratmeter. Ejendommen er beliggende på 21.064 m2 jord som grænser perfekt omkring ejendommen. Her er de perfekte rammer til dig om ønsker mindre dyrehold, heste mv. eller til dig som blot elsker naturen og rolige omgivelser.

Fra første skridt ind i denne skønne ejendom vil du møde lys og varme, og hvor end du kigger ud vil du se den skønne natur. Du bliver budt velkommen i den store hall, hvor et flot trappeforløb leder dig til 1. salen. Stueplan er indrettet med et lækkert nyere køkken, som er i direkte forbindelse til en stor spise- og opholdsstue. Her er der selvfølgelig brændeovn. Fra køkkenet er der et super praktisk spisekammer/viktualierum og et stort bryggers med masser af plads til afsætning og alle vaskefaciliteterne. Det er desuden i stueplan du finder ejendommens store og lækre badeværelse.
1. salen er indrettet med 3 dejlige værelser og en stor repos, hvor man kan indrette kontor.

Omkring ejendommen er anlagt et skønt haveanlæg med flere skønne terrasser og hyggekroge, hvor man kan nyde fritiden i fredfyldte og naturskønne omgivelser.

Denne ejendom rummer utrolig mange og skønne oplevelser og anvendelsesmuligheder som kommer bedst til rette ved selvsyn - kontakt os blot for en fremvisning og en rigtig god oplevelse.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.