Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Andebøllevej 231
5492 Vissenbjerg

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.995.000
Areal ha 2,2
Udbetaling 100.000
Sagsnummer 32499
 • Boligareal
  180 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/6
 • Byggeår
  1790
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  2,2
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  224 m²

Llandejendom omsluttet af smuk natur - Med mulighed for hestehold

Nu kan denne enestående ejendom blive din. Her er tale om en smukt beliggende landejendom med 2,2 jord bestående af fold, eng og naturområde. Med tilhørerende stort udhus på hele 147m2 med port og hvor en del af dette er indrettet med hestebokse. Så hvad enten man har en pladskrævende hobby eller ønsker hestehold, er der rig mulighed for dette.

Ejendommen er beliggende i Andebølle nær Vissenbjerg. Andebølle er en hyggelig landsby med godt foreningsliv og masser af smuk natur. Der er et væld af stier, hvor man kan gå, løbe eller cykle og nyde den friske luft. I Vissenbjerg finder man alle hverdagens fornødenheder, såsom skole, indkøb, off. transport mv. Derudover er der 15 min kørsel til såvel Odense og Middelfart.
Hovedbygningen dateres helttilbage til år 1790, men er siden 2001 blevet gennemrenoveret og fremstår derfor som et moderne, charmerende og gedigent hus. Dvs. at alle installationer, gulvbelægning, døre, vinduer, tag, køkken, badeværelse og meget mere er skiftet/renoveret. Det fremgår tydeligt, at dette er udført i høj kvalitet.
Efter at have parkeret bilen i den dobbelte carport, kan man gå tørskoet ind i huset. Boligen indeholder: Entré med trappe til 1. sal. Stort soveværelse med skabsvæg og med adgang til lækkert forældrebadeværelse med spabadekar og bruseniche. Børneværelse, flot køkken i åben forbindelse med rummeligt alrum/spisestue, gæstebadeværelse med bruseniche. Bagindgang samt en hyggelig dagligstue med brændeovn.
På 1. sal er der et stort repos i forlængelse af en stue . Endvidere et værelse samt et toilet. En del af 1. sal er uudnyttet og kan inddrages efter behov. Ligesom stuen på denne etage nemt vil kunne laves til et ekstra værelse, hvis der er behov for dette.

Samlet set en moderne og gedigen landejendom i smukke omgivelser med mulighed for pladskrævende hobby

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

)