Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Bogensevej 98
Kustrup
5500 Middelfart

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.395.000
Areal ha 0,8
Udbetaling 170.000
Sagsnummer 14215
Gem Gemt
 • Boligareal
  281 m²
 • Kælderstr.
  30 m²
 • Stue/Vær
  2/6
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1905
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  0,8
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  176 m²

Flot istandsat og indflytningsklar ejendom i landlige omgivelser

Her er virkelig tale om en flot og imponerende ejendom. Her er sket en flot istandsættelse, hvor man har anvendt gode kvalitetsmaterialer og skabt en lys og indbydende bolig.

Ejendommen ligger i smukke og landlige omgivelser mellem Båring, Strib og Middelfart med gode busforbindelser og kun et par minutters kørsel fra motorvejen. Denne bolig kalder på jer, der gerne vil bo med albuerum og plads til fysisk udfoldelse på en stor grund. Her får I intet mindre end 8.099 kvm grund samt det store stuehus på hele 281 kvm samt en garagebygning med en dobb. garage med porte og et stort disponibelt rum med flere anvendelsesmuligheder. Herfra er der desuden indgang til fyrrummet, der via bryggerset forbinder ind til boligens bagindgang.
Der er sket omfattende renoveringer bl.a. i 1998 med nyt tag og nye vinduer, i 2006 med køkken, hall og førstesal samt bl.a. efterisolering i vægge og lofter. Senest inden for det sidste år er hele ejendommen omfuget. Dette er dog kun et lille udpluk af den lange forbedringsliste. I skal her glæde jer til de fantastiske lysindfald, der møder jer i alle rum.
Det centrale samlingspunkt er det rummelige køkken-alrum, hvorfra der er en endeløs udsigt ud over markerne. Den anden del af stueplan består af en imponerende hall med en smuk trappe, der fører op til førstesalen. Fra hallen er der indgang til et forældresoveværelse med eget badeværelse samt de to stemningsfulde stuer en suite med udgang til en terrasse mod nordøst. Tager man den flotte trappe til førstesalen kommer man op på et lyst repos, der fordeler ind til 3 meget store værelser og et lækkert badeværelse med granitfliser, spabad og bruseniche. Fra etagen er der smukke udsigter ud over det åbne landskab og ned mod Båring Vig, hvor man kan se skibene ligge.
Med en prægtig ejendom som denne følger der også en fantastisk landhave med.

Her får I jeres egen lille æbleplantage, mange gamle træer og en parklignende have med masser af plads til fysisk udfoldelse og leg, og drømmer I om at få plads til eksempelvis en hest, så er det også muligt her.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.