Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Ny pris

Gl Aulbyvej 6
Aulby
5500 Middelfart

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.295.000
Areal ha 0,5
Udbetaling 115.000
Sagsnummer 14416
Gem Gemt
 • Boligareal
  218 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/5
 • Byggeår
  1912
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  0,5
 • Prishistorik
  -4,2%
 • Driftsbygninger
  0 m²

Ejendom med landlige beliggenhed tæt på Middelfart

Søger I en ejendom, der skal ligge i smuk natur og samtidig i forholdsvis kort afstand fra by og motorvej, så kan denne delvist istandsatte ejendom med plads til dyrehold, måske være interessant for jer. Med en beliggenhed kun ca. 6 km fra Middelfart og Strib og få minutters kørsel fra motorvejen, ligger denne ejendom tilbagetrukket fra vejen på en stor koteletgrund. Man får her et stort stuehus på ca. 218 kvm, en stor staldbygning med 3 hestebokse og høloft, en garagebygning med fyrrum og værksted, en udestue og et stort hønsehus, alt sammen beliggende på en grund, der udgør ca. ½ ha.

Vi skal her se en ejendom, der de sidste år er istandsat og renoveret, så den fremstår pæn og indflytningsklar. Her er bl.a. i 2010 lagt nyt tag og efterisoleret helt op i kip på loftsrummet, der står klar til evt. udnyttelse, og der er isat nye vinduer og døre i stuehuset i ca. 2015. Herudover er der i det fleste rum lavet nye vægge og lofter, ligesom køkkenet er istandsat med ny bordplade og vask m.m. Stuehusets hjerterum er det hyggelige og rummelige spisekøkken, der ligger i forbindelse med den lyse spisestue og opholdsstuen.

Fra spisestuen er der videre udgang til trappeopgangen, der har dør ud til gårdspladsen samt indgang til et værelse. Derudover fører en trappe op til det uudnyttede loftsrum. Derudover får man også en værelsesafdeling med 2 værelser, et stort badeværelse og et større istandsat bryggers med grovkøkken, mange skabe og et walk-in closet. Uden for venter et dejligt ugeneret uderum, hvor man får de bedste betingelser for at nyde friluftslivet i private omgivelser. Har I heste kan I have dem tæt på jer og der er etableret en lille ridebane ved ejendommen.

Derudover er der anlagt en hyggelig landhave primært med græsarealer og terrasseområder med skønne udsigter ud over de omkringliggende marker.


En rigtig dejlig og pæn ejendom, der fortjener et besøg.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.