Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Bønderskov 7
Ellinge
5540 Ullerslev

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.875.000
Areal ha 2,7
Udbetaling 95.000
Sagsnummer 16118
Gem Gemt
 • Boligareal
  138 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/3
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1860
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  2,7
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  204 m²

Landejendom - omgivet af åbne marker og med søde naboer...

Bønderskov 7 ved Ellinge - en fantastisk smukt beliggende landejendom med 138 kvm. bolig, 190 kvm. udhuse/garage, 36 kvm. stald og ikke mindst 2,7 ha jordtilliggende.

Ejendommen ligger perfekt - 500 nede ad og for enden af markvejen, men samtidig kun 10 min. kørsel fra købstaden Nyborgs kønne midtby og 20 min. fra Rosengårdcentret ved Odense. Den Fynske Motorvej kan nåes på 8 min. ved Nyborg og 12 min. ved Langeskov. Langeskov, Ferritslev, Ørbæk og Ullerslev ligger kun 10-15 min. kørsel fra ejendommen.

Udover den unikke beliggenhed, omgivet af åbne marker - men samtidig med søde naboer, har selve ejendommen også nogle unikke omgivelser. Hovedparten af de ialt 2,7 ha jordtilliggende har indtil nu primært været anvendt til hestehold. Her er græsfolde og en ridebane. Og i 2006 har sælger bygget en ny stald med 4 bokse. Her ligger også et ældre hønsehus, hvor der i en del af dette, er indrettet 2 ponybokse.
Længst væk fra bygningerne ligger et naturskønt område, omgivet af træer, der gør at her altid er stille og roligt - ingen vind og ingen larm. Perfekt til shelter- /naturområde - p.t. anvendt til græsfold.
Ved huset er der en mindre have samt et opholdsområde - med orangeri, hvorfra du kan nyde udsigten over foldene og med Degnens Høj i Skellerup, i horisonten.

Boligens 138 kvm. består af bryggers, entré/kontor, pænt og hyggeligt køkken med hvide fyldingslåger (2017) og brændeovn, stor stue med træpilleovn og trappe til 1. sal, soveværelse, dejligt badeværelse med bruseniche og vaskefaciliteter (2017) samt 1. sal, der p.t. er indrettet med en stor stue, med varmepumpe. Stuen vil relativ nemt kunne opdeles i repos og 2 værelser. Herfra er der også en flot udsigt over markerne.
Fra stuen og badeværelset er der adgang til en mellemgang, der igen giver adgang til udhus/garage på 144 kvm. Disse 2 længer har lige fået nyt tag og ny garageport - og de kan evt. inddrages til yderligere beboelse, såfremt der mangler flere værelser, alrum, kontor e.l.

Naturen rundt om ejendommen er bare uforlignelig.........., så kontakt os gerne, så du også kan mærke den friske vind i kinderne og hvor højt her er til loftet.....

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.